Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ!

    Μια πολύ σημαντική εβδομάδα αρχίζει για την διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Αλαφούζο...

    Οι πράσινοι μέχρι το τέλος τις εβδομάδας πρέπει να καλύψουν κάποιες υποχρεώσεις σε συμβόλαια που εκκρεμούν, θα χρειαστούν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, με αυτά θα κλείσουν οριστικά όλες οι οικονομικές "τρύπες"  ακόμα και με διακανονισμούς, αφού γίνει αυτό, όπως σας έχουμε ξανά γράψει, η ΟΥΕΦΑ στο τέλος του μήνα στον έλεγχο που κάνει σε όλες της ομάδες, θα δώσει το τελικό ΟΚ, χωρίς να ζητάει καμία υποχρέωση για τη συνέχεια. 

    Ο Γιάννης Αλαφούζος δηλώνει αρκετά σίγουρος για την ανεύρεση του συγκεκριμένου ποσού, αυτό οφείλετε και από τη συνάντηση που είχε με τον Βγενόπουλο την περασμένη Πέμπτη, όπου πήρε της διαβεβαιώσεις πως ο Mr. Mig θα τον βοηθήσει οικονομικά, επίσης να τονίσουμε πως και ο ίδιος ο Αλαφούζος θα βάλει ένα πολύ σημαντικό μέρος του ποσού και αυτή τη φορά, ώστε να κλείσει θετικά και αυτό το θέμα.

    Ας μην ξεχνάμε πως στις 2 Ιουλίου αναμένεται και η οριστική μεταβίβαση των μετοχών από τον Τζιγγερ στο "σωματείο" φίλων του Παναθηναϊκού, αφού γίνει αυτό θα υπάρξει τοποθέτηση του Βγενόπουλου ώστε η βοήθεια προς την ομάδα (και αφού δει τα τελικά έγγραφα μεταβίβασης) να είναι ακόμα μεγαλύτερη, από τη στιγμή δεν θα υπάρχει πλεον καμια ανάμιξη της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, υστέρα από 35 χρόνια....!

    Η συγκεκριμένη ημερομηνία 2 Ιουλίου και εκτός απροόπτου αν δεν πάρει παράταση για άλλη μέρα, θα είναι μια ιστορική μέρα για τον σύλλογο και για τον κόσμο, που επιθυμεί έντονα τα τελευταία 17 χρόνια την απομάκρυνση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό. Θα αποτελεί και μεγάλη προσωπική επιτυχία του Γιαννη Αλαφούζου να καταφέρει κάτι τέτοιο, μετά από αυτού να είναι σίγουρος πως ο κόσμος θα στηρίξει όσο μπορεί την προσπάθειά που άρχισε για τη λαϊκή βάση, ώστε η ομάδα να περάσει στον κόσμο, όπως έχει γίνει και σε άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης... Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Σάλκε, Ντόρτμουντ κλπ. 


    Editorial: (greenare team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad