Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ...!

    O Trifilatos επέστρεψε και γράφει για την εποχή που φεύγει και αυτή που έρχεται: 
    Αυτή τη στιγμή ο κόσμος του Παναθηναϊκού κατακλύζεται από συναισθήματα οργής και λύπης μετά τον αποχαιρετισμό του Ζοτς από τον Εξάστερο...

    Οργή όχι για τον καλύτερο προπονητή, αλλά για την διοίκηση και τους χειρισμούς της όλη τη χρονιά, σε αυτό θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Ζέλικο που μίλαγε για σεβασμό, κάτι που φέτος δεν είχε από τη διοίκηση.

    Δεν γίνεται όλη την χρόνια ο Ζοτς να ακούει από την διοίκηση ότι οι πρόεδροι Παύλος και Θανάσης θα αποχωρήσουν και μετά το τέλος του φαιναλ-φορ και τους τελικούς του πρωταθλήματος να αποφασίζουν να μείνουν όχι ως μπροστινοί όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, άλλα χρήζοντας τον γιο του Παύλου, Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως το απολυτό αφεντικό, αυτός θα αναλάμβανε την τελευταία στιγμή να πείσει τον Ζοτς να ανανεώσει και να του δώσει (λειψά όπως αποδείχθηκε) τα εχέγγυα για την αυτοκρατορία που θα συνεχιζόταν, τίποτα όμως δεν κατάφερε στην πρώτη δύσκολη αποστολή του, δεν κράτησε τον μάστορα της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης!

    Πλέον μιλάμε δεδομένα για το τέλος μιας χρυσής εποχής που ήταν συνδεδεμένη με τον καλύτερο προπονητή, από την στιγμή που έφυγε ο Ζότς, τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο. Πολλοί από τους παίχτες θα φύγουν γιατί θα έμεναν μόνο με την παραμονή του προπονητή, το μπάτζετ είναι πολύ λίγο για να πρωταγωνιστεί η ομάδα, ο νέος προπονητής δεν θα υπάρχει στο μέγεθος του Ζοτς, αρα θα είναι κάποιος Έλληνας ή ένας μέτριος ξένος με ότι αυτό συνεπάγεται και στις δυο περιπτώσεις, από την άλλη οι βασικοί σου αντίπαλοι θα έχουν παραπάνω μπάτζετ έχοντας και την ψυχολογία αφού στη σεζόν που πέρασε κατέκτησαν όπως κατέκτησαν πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, αλλά το κυριότερο είναι η στάση που θα έχει ο κόσμος στη νέα σεζόν, σαφώς δεν άρεσε καθόλου η απομάκρυνση του Σέρβου προπονητή και η απογοήτευση του κόσμου θα φανεί στο γήπεδο...!!!

    Ίσως αυτός ο αποχαιρετισμός, φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις μεταξύ διοίκησης και κόσμου, οι οπαδοί δεν θα χωνέψουν έτσι αυτή την κατάληξη και θα ζητήσουν τις πραγματικές εξηγήσεις που οδήγησαν σε αυτό το φινάλε...

    Με εκτίμηση, Trifilatos.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad