Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ"

    Την αποθέωση γνώρισε ο Ζοτς  στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι και εν όψει του κρίσιμου ραντεβού για την ανανέωση συμβολαίου του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο...

    Στο αεροδρόμιο ήταν περίπου 70 οπαδοί, με συνθήματα αλλά και με απευθείας διαλόγους του ζήτησαν να μείνει στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια.

    Χαρακτηριστικά όσα του είπαν οι οπαδοί και τι απάντησε ο Ζελικο:

    Οπαδοί:

    "Έχουμε έρθει εδώ για σένα, για να σου δείξουμε ότι σε αγαπάμε και ότι θέλουμε να μείνεις. Μαζί θα τα περάσουμε όλα. Μείνε μαζί μας".

    Φανερά συγκινημένος ο Ζοτς από την εκδήλωση αγάπης, απάντησε:

    "Το ξέρω ότι με αγαπάτε και ο Παναθηναϊκός είναι το δικό μου κλαμπ, η οικογένειά μου, αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα δεν είναι το οικονομικό. Αυτά που γράφονται είναι μ@λακιες. Το θέμα είναι ο σεβασμός. Είμαι εδώ 13 χρόνια, ξέρετε πολύ καλά ποιος είμαι και τι κάνω και θέλω σεβασμό. Όλα τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε εσωτερικά, όχι εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε".

    Η πρωτοβουλία για παρουσίας τον οπαδών στο αεροδρόμιο ξεκίνησε από ομαδική ραδιοφωνική εκπομπή της Θύρας 13.

    Να θυμίσουμε πως, η διαφορά με την διοίκηση και τον Ζοτς, δεν αφορά το συμβόλαιο του δευτέρου, αλλά το μεταγραφικό μπάτζετ, γιατί ο προπονητής της ομάδας σκέφτεται να κάνει ριζικές αλλαγές στο ροστερ, διότι την φετινή χρονιά έπαιζε με 5-6 παίχτες από τους 12 και επιθυμεί του χρόνου να έχει μια δυνατή ομάδα που θα παει στο Λονδίνο αξιοπρεπώς, γι' αυτό και ο Ζοτς μίλησε για σεβασμό!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad