Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! (Pic)

    Ο κομπλεξισμος των γαύρων δύσκολα κρύβεται γι' αυτό θα είναι πάντα κατώτεροι άνθρωποι, ακόμα και αν κατέχουν μια θέση πολιτικού υπαλλήλου...

    Όπως είναι ο Γ. Μουρουτης, είναι το πιστό σκυλάκι του Αντώνη Σαμαρά τοποθετώντας τον σαν εκπρόσωπος γραφείου τύπου, ένα φερέφωνο δηλαδή.

    Αυτός ο τύπος είναι ένας ακόμα καρεκλοκένταυρος που πληρώνουμε εμείς ο ελληνικός λαός, τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τον Παναθηναϊκό και μέσω του λογαριασμού του στο twitter, έγραψε τα παρακάτω που φαίνονται στη φωτογραφία...

    Με αυτά που έγραψε ξεφτιλίστηκε, σαν ένας ακόμα απόγονος χωρίς ηθική. Αηδιασμένοι είμαστε όλοι εμείς με το κατάντημα το δικό του και όχι αυτός ο γαύρος, αντι να κάθεται και να ασχολείται με τα προβλήματα του Ελληνικού λαου, κάθεται και βγάζει όλο το κόμπλεξ του για τον Παναθηναϊκό. 


    Τους πονάει ο Παναθηναϊκός στη νέα του εποχή και θα τους πονάει και στη συνέχεια, ο κύριος Σαμαράς τέτοιους ανθρώπους έχει δίπλα του, τον είδαμε και αυτόν όμως τι κομμάτι είναι, όταν στο ντέρμπι της ντροπής με τον Καλόπουλο, καθόταν και χειροκροτούσε όλο χαρά την ομάδα της Τρούμπας που έπαιρνε ένα κόμμα βρόμικο πρωτάθλημα!

    Υ.Γ.: Δείτε στη φωτογραφία τη λουλου, μέσα στο κοκκινάκι είναι.


    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad