Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η FIFA!

    Η Παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FIFA) έκανε εκτενή αφιέρωνα στις κλασικές ομάδες που έχουν προσφέρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο...

    Από αυτές της ομάδες δεν θα μπορούσε να λείψει ο Παναθηναϊκός, στην συγκεκριμένη στήλη που έχει η επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, Classic Football, γίνεται αναφορά από τους συντάκτες του άρθρου για τις μεγάλες πορείες που έχει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως τον τελικό των πρωταθλητριών το 1971, τον ημιτελικό του 1996 με το γκολ του Βαζεχα, τον ημιτελικό του 2002 στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ κλπ.

    Ακόμα γίνεται αναφορά στα μεγάλα ρεκόρ που έχει ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα, μερικά από αυτά είναι το αήττητο πρωτάθλημα του 1964, το ρεκόρ στα εισιτήρια σε έναν αγώνα με 75 χιλιάδες στο ΟΑΚΑ το 1986, τα ρεκόρ δυο συνεχόμενες χρονιές στα εισιτήρια διάρκειας το 2010 και 2011.

    Επίσης υπάρχει αναφορά στην ίδρυση του συλλόγου και στον Γιώργο Καλαφάτη, για το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου και στον εμπνευστή του σήματος που έχει ο Παναθηναϊκός, τον Μιχάλη Παπάζογλου.

    Με τον Παναθηναϊκό η FIFA ασχολήθηκε ξανά πριν 2 εβδομάδες περίπου πάλι με αξιέπαινο κείμενο για το Τριφύλλι.Να τονίσουμε πως στην ίδια κατηγόρια της ιστοσελίδας της FIFA, πριν λίγες ήμερες έγινε παρόμοιο αφιέρωμα στην Μπαρτσελονα, όπως και για άλλες ομάδες.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad