Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΟΥΦΕΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙ!

    Πολύ ευχάριστη ήταν η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσαμπιονς Λιγκ...

    Η κληρωτίδα έβγαλε την πιο αδύναμη ομάδα από τις 4 υποψήφιες, αυτή είναι η Σκοτσέζικη Μάδεργουελ, η συγκεκριμένη ομάδα πήρε μέρος στα προκριματικά από σπόντα γιατί η Ρεινζερς υποβιβάστηκε λόγο μεγάλων χρεών.

    Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει καμία δυσκολία απέναντι σε αυτή την ομάδα, αρκεί βέβαια να είναι σοβαρός και όχι όπως το περσινό καλοκαιρινό στραπάτσο, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει 31 Ιουλίου στην Σκωτία και ο επαναληπτικός στις 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να δίνει δυναμική παρουσία στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

    Αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι μόνο θέμα πρόκρισης και γοήτρου, άλλα και οικονομικό, καθώς με πρόκριση των πράσινων στα Play Off του Champions League, θα βάλουν στα ταμεία της ΠΑΕ πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, παράλληλα εξασφαλίζετε η συμμέτοχη του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Εuropa League. Όπως και να έχει είτε οι πράσινοι προκριθούν στους όμιλος από τον αντίπαλο των Pley Off, είτε όχι, η ομάδα θα κουνήσει σεντόνια, καθώς το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ από την προπερυσινά προκριματικά επιτάσσει να εκτελείτε το τελετουργικό που γίνεται και στους ομίλους, δηλαδή με το αστεράτο σεντόνι του Champions League στο κέντρο του γηπέδου!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad