Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ!

    Μετά από χρόνια αναβολών και παραπλάνησης του κοινού, επιτέλους η ελληνική δικαιοσύνη καταδίκασε όλους τους δολοφόνους του Μιχάλη Φιλόπουλου...

    'Ενα έγκλημα που παραλίγο να κουκουλωθεί και να αλλοιωθεί, οι κατηγορούμενοι παραλίγο να έμεναν ατιμώρητοι με τις γνωστές γαυρικες βρομιές και μεθοδεύσεις τους.

    Η απόφαση της δικαιοσύνης για τους εγκληματίες:


    Ο Νίκος Βαγιόπουλος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος(10ετή) για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ελαφρυντικά προτέρου έντιμου βίου. 

    Ο Βασίλης Ρουμπέτης κρίθηκε ένοχος(12ετή) κατά πλειοψηφία (3-2) για απλή συνέργεια χωρίς ελαφρυντικά. 

    Ο Βασίλης Ψυκάκος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος (10ετή) για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ελαφρυντικό προτέρου έντιμου βίου. 

    Ο Χρήστος Σακάτης κρίθηκε ένοχος(16ετή) για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με μειωμένο καταλογισμό λόγω τοξικομανίας. Οι δικηγόροι και των τεσσάρων κατηγορούμενων ζήτησαν να αναγνωριστούν ελαφρυντικά λόγω καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη!

    Έστω και αργά οι αγώνες των γονιών του Μιχάλη για δικαιοσύνη στην υπόθεση του γιου τους, δικαιώθηκαν και αποδόθηκε δικαιοσύνη. Θα μπορούσαν βέβαια οι ποιες να ήταν πολύ μεγαλύτερες από αυτές για κάτι απάνθρωπα και άνανδρα ρεμάλια!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad