Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ, ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ PROMO ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

    Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος, σε εκδήλωση που έγινε στο Ζάππειο στα πλαίσια γνωριμίας με τoυς ρεπόρτερ των πράσινων...

    Ξεκαθάρισε πως η μεταβίβαση τελειώνει σύντομα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μέχρι τώρα στήριξη τους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ενώ αποκάλυψε πως ο Σισε θα γίνει μέλος και θα προμοταρει την προσπάθεια που γίνεται και αλλά πολλά.
    Αναλυτικά όσα είπε:

    Για μεταβίβαση και τους μετόχους:

    Έγινε  για την μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε ότι το πολύ μέχρι την Δευτέρα ή την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί μιας και απομένουν μοναχά τα διαδικαστικά. Όπως εξήγησε, επειδή η εταιρική χρήση της ΠΑΕ για το 2011 έκλεισε στις 30 Ιουνίου, περίμεναν να «κλείσει» αυτή η περίοδος για να συμπεριληφθούν και οι "ζημιές". Τον Σεπτέμβριο είναι προγραμματισμένο να γίνουν και οι πρώτες εκλογές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, καθώς αυτή είναι… προσωρινή.

    Η νέα διοίκηση στη συνέχεια θα αναδείξει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ΔΣ της ΠΑΕ (το πόσες θέσεις θα έχει, θα εξαρτηθεί από το ποσοστό που θα έχει το “Σωματείο” μετά την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου), ενώ η θητεία της θα είναι τριετής. Για τη συνεισφορά των μετόχων, υπογράμμισε πως ήδη κάποιοι παλιοί μέτοχοι, όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης έχουν προσφέρει χρήματα επί του ποσοστού τους (για τον Βγενόπουλο επισήμανε πως έχει πει ότι θα βάλει το 10% του ποσού που θα μαζευτεί και ήδη έχει βάλει λεφτά στην ομάδα). Για τον Βαρδινογιάννη τόνισε πως έχει δώσει μία χορηγία (300 χιλ. ευρώ μέσω της AVIN), ενώ παραχώρησε δωρεάν την Παιανία για ένα χρόνο, κίνηση που “γλίτωσε” από τον προϋπολογισμό της ομάδας, περίπου 1 εκατ. ευρώ. Βοτανικός και ΟΑΚΑ.


    Για το γήπεδο και το θέμα της Λεωφόρου:

    Για το θέμα που απασχολεί εδώ και χρόνια την Παναθηναϊκή οικογένεια, δηλαδή αυτό του γηπέδου, ο Αλαφούζος είπε πως θα εξαντληθούν οι πιθανότητες για τον Βοτανικό ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει στα υπ' όψιν το ΟΑΚΑ, μέσω της "Πράσινης Πολιτείας". Όχι στο νυν ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά σε ένα άλλο χώρο (για παράδειγμα στο ποδηλατοδρόμιο), στο οποίο θα μπορούσε να "σηκωθεί" ένα νέο γήπεδο. Για το δεύτερο πλάνο δε, επισήμανε πως λόγω των «ανοιγμάτων» και των οφειλών που υπάρχουν στο ΟΑΚΑ από το κράτος (περίπου 10-11 εκατ. ευρώ), θα μπορούσε θα μπορούσε να προστεθεί στο «πακέτο» και η κάλυψη της λειτουργίας των εξόδων, ενός άλλου γηπέδου, όπως π.χ. του μπάσκετ.

    Όταν η κουβέντα πήγε στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Γιάννης Αλαφούζος, γνωστοποίησε ότι υπήρχε στις αρχικές σκέψεις του, αλλά η περίπτωση του «κόπηκε», λόγω του ότι δεν πληρούσε τα στάνταρ του αντισεισμικού νόμου, ενώ για την ανακατασκευή της χρειάζονταν αρκετά λεφτά. Το ίδιο ασύμφορη, λόγω περιορισμένων θέσεων, θα ήταν και η οποιαδήποτε σκέψη για μικρή επέκταση των κερκίδων του “Απόστολος Νικολαϊδης”. Πάντως το ιδανικό γήπεδο για τον Αλαφούζο, όπως σχολίασε θα ήταν ένα γήπεδο χωρητικότητας 50-60.000 θέσεων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των μελών, ενώ υπογράμμισε πως πλέον η κατασκευή ενός γηπέδου λόγω κρίσης θα είναι πολύ-πολύ μικρότερη.


    Για μεταγραφές τις επόμενες μέρες:

    Το μεταγραφικό πλάνο προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως στόχος της ομάδας είναι μέχρι την Δευτέρα που πετά το «τριφύλλι» για την Αυστρία να υπάρχουν ακόμη δύο νέα πρόσωπα.Ο Αλαφούζος μίλησε και για τις περιπτώσεις των Καραγκούνη, Κατσουράνη, Κουίνσι και Σπυρόπουλου. Για τον πρώτο είπε ότι είναι μία πολύ ειδική περίπτωση, όλοι στην ομάδα επιθυμούν την παραμονή του, ενώ σκοπός της διοίκησης είναι μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, να του προταθεί κάποια θέση στο τεχνικό τιμ. Για τον «Κατσούρ», σχολίασε ότι το “πρόβλημα” είναι το πολύ υψηλό συμβόλαιο του, το οποίο δεν μπορεί να το… σηκώσει το μπάτζετ της ομάδας. Και γι' αυτό θα πρέπει να βρεθεί μία άκρη στις συζητήσεις που θα γίνουν. Τέλος για τον Κουίνσι, είπε ότι τα πράγματα είναι πιο καλά απ’ ότι πριν από λίγες μέρες, αλλά είναι ένα καθαρά οικονομικό ζήτημα το οποίο είναι σε εξέλιξη.


    Για Λετο και στήριξη:

    Ο Έλληνας επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στον Σεμπάστιαν Λέτο που είναι ο μεγάλος άτυχος της Παιανίας. Ο Αργεντίνος  όπως επανέλαβε ο Αλαφούζος στήριξε πολύ την ομάδα, σε πολύ δύσκολες περιόδου και γι' αυτό και η ομάδα θα τον στηρίξει απόλυτα σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο της καριέρας του. Ακόμα τόνισε πως σήμερα ή αύριο είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα ραντεβού με τον μάνατζερ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, όπου και θα του προταθεί μείωση των απολαβών του για φέτος, με επέκταση για ένα χρόνο ακόμα.


    Παρασκήνιο και προστασία του Παναθηναϊκού:

    Κουβέντα έγινε και για το παρασκήνιο, αλλά και για τις "επιθέσεις" που έχει δεχθεί η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Όπως τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος πρόθεση του Παναθηναϊκού δεν είναι να μπει στο παρασκήνιο, αλλά να το αποκαλύπτει άμεσα κι όλα τα πράγματα να βγαίνουν στο φως! Ακόμα σχολίασε ότι σίγουρα κάποιοι έχουν ενοχληθεί από αυτή την προσπάθεια και μπορεί και να φοβούνται κι έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως το «Σωματείο» δεν θα αφήσει να πειράξει κανείς τον Παναθηναϊκό.

    Στο τέλος του γεύματος έγινε αναφορά και στην πολύ υψηλή φορολογία που υπάρχει στα συμβόλαια των παικτών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, χαρακτηρίζοντας την “παράνοια”. Είπε δε, ότι αυτή η τακτική επί της ουσίας ευνοεί όσους θέλουν να κάνουν μηδενικά συμβόλαια και να μοιράζουν χρήματα με... μαύρες σακούλες.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad