Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΡΝΕΖΗΣ: "ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ"

    Μεγαλύτερη ομοιογένεια έχει η ομάδα από πέρσι και σε αυτό βοηθάει η παραμονή του Φερειρα για δεύτερη χρονιά, τονίζει με δηλώσεις του ο Ορέστης Καρνέζης...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:


    Πως είδες την ομάδα στο τρίτο φιλικό;
    "Ο Παναθηναϊκός ήταν βελτιωμένος. Έδειξε ίσως το καλύτερο του πρόσωπο στα φιλικά. Όντως, σήμερα ήμασταν πολύ καλύτεροι. Μας βοήθησε και το ρεπό που πήραμε την Κυριακή. Η προετοιμασία είναι για να δουλεύουμε πολύ, να παίρνουμε ανάσες στα φιλικά, να βρούμε το ρυθμό μας, τα πατήματα μας. Δεν μας ενδιαφέρουν τόσο τα αποτελέσματα μας. Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, πιο φρέσκοι και όσο περνάει ο καιρός, θα είμαστε πιο έτοιμοι".


    Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία; Πιστεύεις ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ; 
    "Νομίζω ότι φέτος υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια. Είναι η δεύτερη χρονιά με τον ίδιο προπονητή στην προετοιμασία. Έχουν ενσωματωθεί παιδιά από τους νέους με πολύ ταλέντο. Αυτό συνιστά μεγάλη πρόκληση. Είναι σημαντικό για εμάς τους μεγαλύτερους να βοηθήσουμε τους μικρότερους. Νομίζω ότι θα είμαστε καλά".


    Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος και τα ντέρμπι αργούν. Τη θεωρείς καλή; 
    "Καλή ή κακή, θα εξαρτηθεί από εμάς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% και απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να κάνουμε εύκολα τα παιχνίδια".


    Η σεζόν αρχίζει για σένα από μία διαφορετική αφετηρία από τις προηγούμενες. Πως τη βλέπεις να εξελίσσεται; 
    "Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέπεις καταστάσεις και πράγματα. Πρέπει να προσπαθείς συνέχεια. Όλα τα παιδιά θα έχουμε ίδιες ευκαιρίες και αρχίζουμε από το μηδέν. Δεν έχει σημασία τι έχει συμβεί πέρυσι. Όλοι πρέπει να παλέψουμε. Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad