Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ!

    Τελικά η φανέλα παραμένει βαριά, όσα οικονομικά προβλήματα και αν έχει ο Παναθηναϊκός, ακόμα και με παίχτες όχι ιδιαίτερα ακριβούς. Νικηφόρα με 0-2 πέρασαν οι πράσινοι από τη Σκωτία με πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα... 

    Πλέον οι πράσινοι είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους στα πλει-οφ του Τσαμπιονς Λιγκ, αυτό που μένει είναι σε 8 βράδια στο ΟΑΚΑ να παίξει σαν Παναθηναϊκός και να προκριθεί πανηγυρικά μπροστά στο οπαδικό κοινό του, στο πρώτο εντός έδρας ματς της νέας χρόνιας!

    Με την πρόκριση του Τριφυλλιού στα πλει-οφ στις 8 Αυγούστου, η διοίκηση θα πάρει και μια πολύ καλή οικονομική βοήθεια από το μπόνους της ΟΥΕΦΑ, το ποσό αναμένεται να φτάσει μεταξύ 4-5 εκατομμυρίων ευρώ, αυτά τα χρήματα θα δώσουν τη δυνατότητα να κάνει 2 καλές μεταγραφές που θα βοηθήσουν να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ!!!


    -Αναλυτικά ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου μπορεί να ήταν λίγο μουδιασμένα για τον Παναθηναϊκό, αλλά στη συνέχεια όλες οι γραμμές του είχαν συνοχή. Οι πράσινοι πίεζαν για το γκολ, αυτό ήρθε στο 14' λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, ο Μπουμσόνγκ έκανε την προβολή και έστω και ελάχιστα φαίνεται να επηρεάζει τη μπάλα και να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1!

    Στη συνέχεια οι παίχτες του Φερέιρα πίεζαν ψηλά και με καλό πρεσινγκ και για άλλο γκολ, μετά το 30' η πίεση αυξήθηκε προς τους γηπεδούχους που έδειχναν να τα έχουν χαμένα με το παιχνίδι των πράσινων, Χριστοδουλόπουλος(35'), Τοτσέ(36'), Ζέκα (39') και Σισόκο(40') έχασαν κλασσικές ευκαιρίες ώστε το σκορ να ανέβει θεαματικά, αλλά στη τελική προσπάθεια δεν ήταν ψύχραιμοι. Στο χώρο του κέντρου πολύ καλός ο Ζεκά με τρεξίματα, αμυντικά καθήκοντα αλλά και δημιουργία καθώς προωθούσε και μπροστά τη μπάλα, ο Σισoκό επίσης πολύ κινητικός και με τη μπάλα στα πόδια , ενώ και ο Βύντρα μετά το 35΄λεπτο είχε καλή απόδοση, τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο 0-1!

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο παναθηναϊκός μπηκε συγκεντρωμένος έχοντας και το πλεονέκτημα στο σκορ. Μετά το 60'  λεπτό οι πράσινοι άρχισαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ, συνεχίστηκαν οι πολλές καλές εναλλαγές τις μπάλας σε όλο το γήπεδο, με τον Σισοκό σε εκπληκτική μέρα  και Χριστοδουλόπουλο να βοηθάει εξίσου αρκετά, η άμυνα επίσης ήταν σχεδόν αλάνθαστη με τον Μπουμσονγκ να συνεχίζει την καλή απόδοση που είχε και στο πρώτο ημίχρονο.

    Στο 75' βγαίνει ο Τοτσε και περνάει στη θέση του ο Μαυρίας, ένα λεπτό αργότερα και με εξαιρετική επίθεση με τον Σισοκό από αριστερά, μεταβιβάζει στον Μαυρία που ανέβαινε από δεξιά, κάνοντας το 0-2! Στη συνέχεια η ομάδα έκανε συντήρηση δυνάμεων έπαιζε πιο χαλαρά καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, στο 85' ο Φερειρα βάζει στον αγώνα τον Φορναρόλι, βγάζοντας τον Χριστοδουλόπουλο που έδειχνε κουρασμένος από την προσπάθεια, μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, τελικό σκορ 0-2 και ο Παναθηναϊκός γυρνάει στην Αθήνα με ένα πολύτιμο διπλό!!!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad