Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΧΕΙ ΑΔΥΜΑΜΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!

    Η ομάδα στο δεύτερο φιλικό παρουσιάστηκε με δυο διαφορετικά πρόσωπα, ένα στο πρωτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο...

    Δεν έχει καμία απολυτός σημασία που η ομάδα έχασε 2-1. Στα φιλικά γίνονται πολλές δόκιμες σε συστήματα, παίχτες και πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια ενός φιλικού. Δεν θα είναι η βασική 11αδα αυτή που είδαμε, δεν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας αυτός που είδαμε και γενικά πολλούς από αυτούς που είδαμε, δεν έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία και το ρόστερ!

    Στην ουσία τον πραγμάτων, η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ χαλαρή με πολλούς ακάλυπτους χώρους στην άμυνα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να περνάνε πολύ εύκολα τη μπα λα στην περιοχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έκλεισε τους χώρους και πίεζε τους αντίπαλους, προσπαθούσε στις επιθέσεις να παίζει με τη μπάλα κάτω και με συνδυασμούς. Μείωσε το σκορ με τον Πετρόπουλο, που για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό σκοράρει, δείχνει αποφασισμένος φέτος να διεκδικήσει μια θέση βασικού στην επίθεση, αντίθετα ο Τοτσε δείχνει να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματα του, όσο για τους υπόλοιπους ήταν μέτριοι στην απόδοση τους με σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι, ενώ οι μικροί των ακαδημιών δείχνουν καΐλα στοιχεία. 

    Να πούμε κάτι που παίζει το ρόλο του, η ρωσική ομάδα είχε σε μεγάλο ποσοστό τη βασική της ενδεκάδα και αυτό γιατί σε μια εβδομάδα αρχίζει το Ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ οι πράσινοι μόλις πριν λίγες μέρες άρχισαν την προετοιμασία τους και αντικειμενικά να το δούμε δεν γίνεται να παίζουν για 90 λεπτά σε φουλ ρυθμούς.

    Η εβδομάδα που ξεκινάει, θα είναι και το τελικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, μετά η πράσινη αποστολή θα επιστρέψει(Πέμπτη) στην Αθήνα όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία για τον πρώτο προκριματικό του Τσαμπιονς Λιγκ προς το τέλος Ιουλίου.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad