Header Ads

  • Breaking Green News

    ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Η στήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού στην νέα προσπάθεια που γίνεται διοικητικά, είναι αναμφισβήτητη! Απόδειξη το γεγονός που έγινε στο Σάλσμπουργκ...

    Δυο οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν περίπου 400 χιλιόμετρα για να δουν την ομάδα αλλά και τον επικεφαλή της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Γιάννη Αλαφούζο, που από την Παρασκευή είναι στην Αυστρία.Οι δυο φίλοι της ομάδας δεν έμειναν μόνο στη συνάντηση, αλλά γράφτηκαν μέσο ίντερνετ και στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, στηρίζοντας οικονομικά αυτή την προσπάθεια!

    -Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο επίσημο σαιτ:
     "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρίσκεται παντού και δείχνει έμπρακτα την στήριξη του, στην ομάδα της καρδιά τους. Έτσι σήμερα το πρωί, ο Χρήστος και ο Δημήτρης, ταξίδεψαν 400 χιλιόμετρα από την Γερμανική πόλη Lindow, με το αυτοκίνητο τους, προκειμένου να συναντήσουν από κοντά την ομάδα μας και να ευχηθούν στον Κ. Αλαφούζο καλή επιτυχία για το εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Μάλιστα τα δύο παιδιά, έγιναν και μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας καταβάλλοντας το ποσό, στον ηγέτη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει γι' αυτόν τον κόσμο, που κάνει τα πάντα για να είναι δίπλα στην ομάδα του. Δημήτρη και Χρήστο σας ευχαριστούμε!"


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad