Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

    Το Δ.Σ της Δευτέρας στον ερασιτέχνη είχε θετικές εξελίξεις, όσον αφορά το τμήμα βόλεϊ...

    Στο συμβούλιο αποφασιστικέ πως θα συνεργαστούν με τους επιχειρηματίες του Βλάση Σταθοκωστόπουλου για το καλό του τμήματος βόλεϊ, σύμφωνα με το πρόσφατο ενδιαφέρον του επηχιρηματια. Μετά από αυτή την εξέλιξη αποφασιστικέ ο Στέλιος Καζάζης επιστρέφει στην ομάδα και επίσημα!


    Η ανακοίνωση αναφέρει:
    "Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την αγωνιστική σεζόν 2012-13 με τον προπονητή Στέλιο Καζάζη. Ο νυν Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας Παίδων και Εφήβων επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του για τρίτη φορά".

    Ενώ με δηλώσεις του ίδιου του προπονητή στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, ανέφερε: 
    "Θέλω αρχικά να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ηδη έχει γίνει μια μικρή προεργασία η οποία από αύριο θα ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς για να στελεχωθεί η ομάδα. Η φετινή φιλοσοφία της ομάδος μας θα είναι ένα μείγμα από έμπειρους αλλά και νέους αθλητές οι οποίοι θα αποτελέσουν και τη βάση για τα επόμενα χρόνια της ομάδος του Παναθηναϊκού.

    Η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι μια ομάδα με ιστορία πίσω της, πέρασε σίγουρα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές αλλά κύριο μέλημα όλων μας είναι η ομάδα να ακολουθήσει το δρόμο που της αξίζει και αυτό μπορεί να γίνει όταν όλοι μας -διοίκηση, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι- είμαστε μια γροθιά. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στους πολύ δύσκολους καιρούς που περνάει η πατρίδα μας, η επιστροφή στην οικογένεια είναι το καλύτερο εχέγγυο για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad