Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ 0% ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΣ!

    Η ημερομηνία 18/7/2012 καταγράφηκε οριστικά και δεν ξεγράψει! Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας άλλαξε σελίδα και παει για νέα μεγαλεία...

    Το γεγονός είναι ιστορικό και θα μείνει για πάντα χαραγμένο στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που το περίμεναν όσο τίποτα! Σήμερα η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μεταβιβάζοντας το ποσοστό 54,7% των μετοχών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, δηλαδή στον κόσμο της ομάδας, αυτό σημαίνει πως η οικογένεια έχει πλέον 0,0%=τίποτα!

    Πέρασαν 33 χρόνια για να σπάσει ο κόσμος θα δεσμά για την ομάδα που αγαπάει, ο κόσμος ήταν αυτός που με διαδηλώσεις και αγώνες στους δρόμους και στα γήπεδα, έφτασε την οικογένεια στην έξοδο, βέβαια πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει και ο Γιάννης Αλαφούζος, ένας Παναθηναϊκός που βγήκε μπροστά για να σώσει τον Παναθηναϊκό και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο, συμπαραστάτες πέραν του κόσμου, είχε και έχει τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Νικόλα Πατέρα, Αδαμάντιο Πολέμη και άλλους μετόχους και μη!

    Το μέλλον μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι για την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, αφού έφυγε οριστικά ένα κακό παρελθόν, ο κόσμος και οι ισχυροί οικονομικά παναθηναϊκοί πρέπει να βοηθήσουν για να οδηγηθεί ο σύλλογος ξανά σε ημέρες δόξας και υπερηφάνειας, έτσι όπως ονειρευόταν το σύλλογο οι ιδρυτές του!!! 

    Editorial:GREENSNIPER

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad