Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΜΠ...ΔΕΛΟ, Η Π...ΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ!

    O ANTIred γράφει: Απροκάλυπτα και ανενόχλητα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, βλέπουμε κόκκινα μαγειρέματα σε Σούπερ Λίγδα και ΕΠΟ/ΚΕΔ... 

    Τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Βαγγέλας αποφάσισε να δέσει το πρωτάθλημα από όλες τις πάντες, σε χρόνο τε τε, έβαλε πρόεδρο στην διοργανώτρια αρχή, το "πρώην" μέλος της Λ7, Γ. Μώραλη (κοροϊδευτικά Μωραλ) και δεύτερο τον πρώην διαιτητή της παράγκας, που του έχει ασκηθεί δίωξη για συμμέτοχη στο σκάνδαλο με τα στημένα, Γ. Μποροθρήνο, είναι οι εκλεκτοί για ακόμα μεγαλύτερη μπόχα στο πρωτάθλημα.

    -Να γίνω πιο αναλυτικός με τον τίτλο του άρθρου...

    Το Μπ....δέλο:
    Είναι το δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα που περνάει τα βάναυσα τα τελευταία 17 χρόνια, από παράγοντες λαμόγια,κατηγορουμένους, φυλακισμένους,τραμπούκους,αμόρφωτους, ψευτόμαγκες και παράγκες 1και 2, όπου στην πραγματικότητα ήταν μόνο μια, καθώς εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί την ίδια ομάδα, αυτή του Λιμανιού. Σε αυτό το σαθρό κατεστημένο μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν, οι "υπηρεσίες" είναι ίδιες, με συνέπεια το ποδόσφαιρο να μην ξεβρομίσει ποτέ από την κόκκινη μπόχα που το έχει σκεπάσει...! 

    Η Που....να:
    Είναι η ομάδα που έχει για σύμβολο τον δαφνοστεφανομένο έφηβο,τον Γανυμήδη, είναι η μόνη ομάδα που ποτέ δεν έχει κερδίσει τίποτα με την αξία της, αλλά πάντοτε με σάπιες παρασκηνιακές ενέργειες... κοράκια,παράγκα, ΕΠΟ, ΚΕΔ, Σούπερ Λίγδα και ομάδες δορυφόροι που άνοιγαν τα πόδια μετα από εντολή του μεγάλου "εξυγιαντή" Βαγγέλα. Στην Ευρώπη όμως έπεφταν οι μάσκες, δεν είχε όλα τα παραπάνω, εκεί ήταν και η είναι η μεγαλύτερη που...να πολυτελείας για κάθε μικρο-μεγάλο χωριό της Ευρώπης.


    Και τα 2 κόκκινα φανάρια:
    Το ένα είναι η ΕΠΟ και το δεύτερο η Σούπερ Λίγδα, το δεύτερο ήδη έγινε κόκκινο με την παρασκηνιακή εκλογή του Μωραλ. Το πρώτο η ΕΠΟ, όπου είναι και το "καλύτερο γλυκό", είναι πολύ κοντά στο να κοκκινίσει 100% με τις ευλογίες του Βαγγελα στο πρόσωπο του Γιώργου Σαρρή, πρόεδρος της περσινής ΚΕΔ. Ο Σαρρής για όσους ξέχασαν, είναι που πέρσι έκανε αγωγές στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα , κατά του Φερέιρα, για δήθεν δυσφήμιση του ποδοσφαίρου, επειδή ο Πορτογάλος είχε πει το πασιφανές μετά από αγώνα, ότι ο Παναθηναϊκός σφάζεται από την διαιτησία! Ενώ κατά τη γνώμη του "ευαίσθητου" κ.Σαρρη, το ποδόσφαιρο δεν είχε δεχθεί δυσφήμηση όταν η ομάδα του Βαγγελα είχε χάσει δίκαια μέσα στην Ξάνθη, με τον Τοροσίδη κατά την είσοδο της ομάδας στα αποδυτήρια μετά το τέλος, στη φυσούνα έβριζε διαιτητή και τους πάντες, μπροστά στις κάμερες με ότι πιο αισχρό παρέχει το ελληνικό λεξικό, μαζί του στο ίδιο τροπάρι και οι Μητρόπουλος και μπαρμπασάββας, εκεί μόκο ο πρόεδρος της ΚΕΔ.

    Ο Σαρρής είναι αυτός που έβαζε συνέχεια διαιτητές της παράγκας στα παιχνίδια της ομάδας του Βαγγελα για να κλειδώνουν οι νίκες στα σίγουρα, αφού δεν ήθελε να γίνει ότι στην Τρίπολη και στην Ξάνθη, εξάλλου δεν ήταν καθόλου τυχαίο γεγονός πως μετά από αυτά τα δυο παιχνίδια όπου ο Γανυμήδης έχασε δικαιώτατα, οι διαιτητές Κύρκος και Κωνσταντινέας είχαν βγει από τους πίνακες και ο υπεύθυνος ορισμών Κύρος Βασσάρας πήγε σπίτι του για να αναλάβει στη θέση του το άλλο μέλος της παράγκας, Γιώργος Δούρος, από εκεί και μετά άρχισαν όλες οι ομορφιές... και δεν ήταν μόνο αυτά τα καμώματα του Σαρρη, για να τα γράψω δεν αρκεί μόνο ένα άρθρο.
        
    Όπως καταλάβατε και οι τρεις "κατηγορίες", έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, με κυριότερο την ομάδα του Λιμανιού και τα καμώματα του πρόεδρου τους, που αν μη τι άλλο κάνει τα πάντα χωρίς κανένα ίχνος ενοχής και αξιοπρέπειας, ώστε η ομάδα του να κλέβει πρωταθλήματα εκτός αγωνιστικών χώρων...!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad