Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΤΣΕ: "ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

    Ο Τοτσέ μίλησε για τον Παναθηναϊκό, το Τσαμπιονς Λινκ, την Ελλάδα και για άλλα πολλά...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε σε εφημερίδα της πατρίδας του:

    Για την επιλογή του να έρθει στον Παναθηναϊκό,είπε:
    'Το περασμένο καλοκαίρι είχε λήξει το συμβόλαιό μου με την Καρταχένα. Είχα πολλές προτάσεις από την Ισπανία, αλλά και το εξωτερικό. Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλή. Είναι μία μεγάλη ομάδα που παίζει πάντα στην Ευρώπη. Αποφάσισα να πάω και νομίζω πως η επιλογή μου ήταν σωστή".


    Για την προοπτική συμμετοχής στο Champions League,είπε: 
    "Είναι δύσκολο να μπεις στους ομίλους του Champions League. Πέρυσι αποκλειστήκαμε στα προκριματικά. Φέτος θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στη διοργάνωση που κάθε παίκτης θέλει να συμμετέχει".


    Για τις εντυπώσεις του από την Αθήνα,είπε: 
    "Η Αθήνα είναι μία πόλη με πολύ κόσμο, μοιάζει με τη Μαδρίτη υπό την έννοια πως έχει τουρίστες, μεσογειακή ατμόσφαιρα, ενώ και το φαγητό μοιάζει με το ισπανικό".


    Για τη σχέση των Ελλήνων με τον αθλητισμό,είπε: 
    "Οι Έλληνες έχουν αθλητική κουλτούρα. Για τους αυτούς το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι μέρος της ζωής τους, το ζουν με πάθος και δεν έχει καμία σχέση αυτό με ό,τι συμβαίνει με το ποδόσφαιρο στην Ισπανία".


    Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Ο Παναθηναϊκός είναι σαν τη Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ για την Ελλάδα. Ο κόσμος σε συναντά στο δρόμο και με όσα σου λέει σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη κι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Εμείς παίζουμε σε γήπεδο 70.000 θεατών, αλλά στο μπάσκετ η ατμόσφαιρα είναι πιο έντονη με 15.000 θεατές. Είχα πάει σε ένα ματς Ευρωλίγκας και ήταν απίστευτα".


    Για την κρίση στην Ελλάδα,είπε: 
    "Η κρίση επηρεάζει τους πάντες, άλλους περισσότερο κι άλλους λιγότερο. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ κόσμο και αυτή φαίνεται λιγότερο. Η ομάδα έχει έσοδα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την τηλεόραση και τα εισιτήρια. Οι ομάδες ειδικά κάτω από την πέμπτη θέση αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα, όπως και στην Ισπανία".


    Για την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα,είπε: 
    "Είχα έρθει στην αρχή σαν ένας άγνωστος παίκτης για να αντικαταστήσω τον Σισέ, που ήταν είδωλο. Πήρα τη φανέλα με το ‘9’, που φορούσε εκείνος. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά τελικά όπως τελείωσε η σεζόν είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Πέτυχα 13 γκολ, που δεν είναι κακός αριθμός αν σκεφτείς πως άρχισα τη σεζόν με τραυματισμούς και καθυστέρησα να προσαρμοστώ. Σύντομα προσαρμόστηκα και ελπίζω την ερχόμενη σεζόν να τα πάω καλύτερα, να πετύχω περισσότερα γκολ και να κάνω περισσότερο χαρούμενο τον κόσμο".


    Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό,είπε: 
    "Είμαι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό, έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και στο διάστημα αυτό μπορούν να συμβούν πολλά. Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Ισπανία και να παίξω στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύω πως πλέον είμαι πιο ώριμος. Η εμπειρία στην Ελλάδα άλλαξε τον τρόπο που βλέπω το ποδόσφαιρο. Εδώ είναι διαφορετικό και συν τοις άλλους επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι λέγεται στα ΜΜΕ, είμαι πιο ήσυχος. Δεν ξέρω αν με επικρίνουν ή με κολακεύουν. Έτσι είμαι αφοσιωμένος στο παιχνίδι και απολαμβάνω την εμπειρία, που για μένα είναι πολύ θετική".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad