Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ

    Υποτίθεται πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αλλάξει σελίδα, αλλά κάποια πράγματα δεν μας επιτρέπουν να το πιστέψουμε πλήρως...

    Έγιναν γνωστοί οι τρεις αρχηγοί του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική χρονιά, πρώτος ο Βυντρα, δεύτερος ο Μπουμσονγκ και τρίτος ο Κατσουράνης, αυτές ήταν οι επιλογές του προπονητή και είναι σεβαστές, ο κόσμος ελπίζει να είναι καθαρά επιλογή του Φερειρα και όχι κάποια γραμμή από την "παλιά" φρουρά της ΠΑΕ.

    Ο περισσότερος κόσμος της ομάδας διαφωνεί στο να είναι αρχηγός ο Βυντρα και μάλιστα πρώτος, μπορεί να είναι φιλότιμος να προσπαθεί και παίζει όσο ξέρει, άλλα το δέσιμο που έχει με την οικογένεια και πιο συγκεκριμένα με τον Τζιγγερ, τον κάνει μη επιθυμητό στις τάξεις των οπαδών.
    Αν ο Λετο δεν ήταν τραυματίας και ο Καραγκούνης ανανέωνε, ο Βύντρα δεν θα ήταν καθόλου στις τρεις επιλογές, ελπίζουμε το κριτήριο του Φερέιρα να έχει σχέση με την πολυετή παρουσία του στην ομάδα και τον έχρισε αρχηγό σαν παλιό και όχι για τίποτα άλλο που αναφέρω πιο πάνω...!

    Ένας ακόμα που δεν συμπαθεί ο οπαδικός κόσμος, είναι και ο Δημήτρης Γόντικας, άνθρωπος που έφερε στην ομάδα ο Τζιγγερ, ο προσωρινός(μέχρι το Σεπτέμβρη) πρόεδρος πριν δυο μήνες περίπου σε παιχνίδι των πλει-οφ του πρωταθλήματος είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με οπαδό της ομάδας που εκφράστηκε κατά του Βύντρα, στον Γόντικα αυτό δεν άρεσε και άρχισε τους τσαμπουκάδες με τον οπαδό, φαίνεται πως το αφεντικό του, του είχε δώσει εντολές να προσέχει το πρωτοπαλίκαρο του τον Βυντρα. Αλλού θα περίμενε ο κόσμος να δείξει ο Γόντικας τον τσαμπουκά του και όχι στον οπαδό, όταν ο Μαρινάκης λοιδορούσε τον Παναθηναϊκό σε συνελεύσεις της Σούπερ Λίγκας καθόταν και κοιτούσε χωρίς να αντιδράσει, στον Βύντρα τον έπιασε ο πόνος.

    Κάτι ακόμα σημαντικό, περιμένουμε πότε θα γίνει μείωση στο συμβόλαιο του Βυντρα, από την στιγμή που έγινε μείωση σε όλους, ο κόσμος θέλει ισονομία και όχι ο Βυντρα να έχει ιδική μεταχείριση επειδή το θέλει ο Τζιγγερ, αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, δεν γίνεται ο Βυντρα να αμείβεται με 750.000 το χρόνο(χωρίς μάλιστα τα μπόνους μέσα στο ποσό αυτό), ένας μετριότατος παίχτης που δεν έχει προσφέρει και τίποτα τρομερό στο σύλλογο, δεν γίνεται παράδειγμα ο Μπουμσόνγκ να παίρνει λιγότερα, έτσι διαταράσσονται οι ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια.

    Να γίνει μείωση 50% που έχει προταθεί στο συμβόλαιο του Βύντρα, αν ο Τζίγγερ έχει αντιρρήσεις ας τα βάλει από τη τσέπη του, λόγο στην ομάδα δεν έχει αν θέλουμε να πιστέψουμε πως έφυγε, ή δεν έφυγε κύριοι; Κανονίστε την πορεία σας και δείξτε στον κόσμο πως πάει να γίνει κάτι σωστό, γιατί αλλιώς θα γυρίσουμε στα παλιά...!!!

    Editorial: "Το παιδί της Παιανίας"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad