Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

    Παρελθόν αποτελεί από το μετοχικό σχήμα του ΣΚΑΙ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά από την κόντρα που είχε και έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο...

    Από την μέρα που ο Μαρινακης πήρε τον ΟΣΦΠ, ο Αλαφούζος σαν γνωστός υποστηριχτής του Παναθηναϊκού δεν είδε καθόλου καλά την κίνηση αυτή, εκεί όμως που οι δυο τους ήρθαν σε άγρια κόντρα ήταν στο προπέρσινο ντέρμπι της ντροπής στο Καραΐσκάκη, στον πρόεδρο του Γαύρου δεν άρεσε καθόλου η αντιμετώπιση που είχε ο ΣΚΑΙ στα γεγονότα που έγιναν στο γήπεδο γιατί ήταν πολύ αρνητικά προς το πρόσωπο του και την ομάδα του.

    Μετά από αρκετούς μήνες διαμάχες που ακόμα εκκρεμούν, ο Βαγγέλης Μαρινακης αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιο του, περίπου 12%,  το όποιο πούλησε στον όμιλο ΣΚΑΙ και μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα πριν ένα μήνα περίπου οπαδός του Παναθηναϊκού είχε ρωτήσει στο twitter τον Mr. Skai γι' αυτό το θέμα και του είχε απαντήσει πως το επόμενο διάστημα και νομικά θα έχει τελειώσει από το κανάλι, κάτι που έγινε σύμφωνα με πληροφορίες οικονομικών μμε.  

    Έντονες φήμες επίσης κάνουν λόγο για ανάμιξη στο μετοχικό σχήμα του ΣΚΑΙ την στιγμή που αποχωρεί ο Μαρινάκης, από κάποιον μεγάλο επιχειρηματία και φίλο του Αλαφούζου που ανήκει ακόμα στην μετοχική σύνθεση του Παναθηναϊκού, αυτός πάντως δεν είναι ο Βγενόπουλος.  

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad