Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΙ

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέπει πως δύσκολα θα χαθεί η πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσαμπιονς Λιγκ, αλλά δεν αρκείται μόνο με αυτό...

    Τις προηγούμενες μέρες είχαμε γράψει πως η ομάδα χρειάζεται 1 με 2 ακόμα μεταγραφές. Ο Πορτογάλος θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ, ανεξαρτήτως αντίπαλου που θα τύχει στα πλέι-οφ, πιστεύει πως ακόμα και η Λίλ ή Μάλαγα (θεωρούνται από τις πιο δύσκολες μεταξύ των άλλων) να πέσουν στην κλήρωση, μπορεί να πάρει η ομάδα την πρόκριση. Γι' αυτό το λόγο έχει τονίσει στη διοίκηση πως πρέπει να γίνει μια μεταγραφή σε κομβική θέση, αυτή του μέσου, με δυνατότητες επιτελικού που θα δημιουργεί και θα "χαλάει" το παιχνίδι των αντιπάλων στη μεσαία γραμμή!

    Μπορεί η μεταγραφή να είναι λίγο ακριβή λόγο της κλειστής οικονομικής πολιτικής, αλλά δεν μπορεί να χαθεί η ευκαιρία της ομάδας να παει στους ομίλους, πρέπει να γίνει ένα μικρο άνοιγμα και σε αυτό βοηθάει και η πρόκριση στα πλει-οφ που θα αποφέρει στα ταμεία περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ μπόνους από την ΟΥΕΦΑ, οι επίδοξοι στόχοι έχουν τσεκαριστεί από τον Φερειρα εδώ και καιρό για να μην χαθεί χρόνος, μέχρι στιγμής η μεταγραφή αυτή, δεν επηρεάζει την παραμονή η όχι του Κουίνσι.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad