Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

    Σε μια ακόμα σημαντική κίνηση προχωρά η Παναθηναϊκή Συμμαχία ώστε να αυξηθούν οι εγγραφές...

    Πριν το επαναληπτικό παιχνίδι με την Μάδερουελ, την ημέρα του αγώνα θα στηθούν τρία ιδικά γκισέ για εγγραφές των φίλαθλων που το επιθυμούν, καθώς θα εισέρχονται στο γήπεδο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

    "Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σας ενημερώνει ότι, την ημέρα του αγώνα Παναθηναϊκός-Μotherwell (Τετάρτη 8 Αυγούστου), μπορείτε να πραγματοποιήσετε ολοκληρωμένη εγγραφή σε τρία σημεία του ΟΑΚΑ. Έτσι μπορείτε να μας βρείτε στα εξής σημεία:

    Α)Στα εκδοτήρια εισιτηρίων στον σταθμό της Ειρήνης, από τις 15:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα. Β)Έξω από την Θύρα 9 του ΟΑΚΑ, στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και, Γ)Στο χώρο των V.I.P του ΟΑΚΑ.*

    Όποιος φίλαθλος πραγματοποιήσει εγγραφή ( Εγγραφή ως μέλος, περιλαμβάνονται και τα ηλεκτρονικά μέλη) σε ένα από τα τρία σημεία, μαζί με την κάρτα μέλους θα του αποσταλεί και μία αναμνηστική φανέλα εντελώς δωρεάν( Αγωνιστική φανέλα περιόδου 2011-2012, αξίας 70,00 ευρώ).

    Για την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους μία φωτοτυπία της ταυτότητας τους.

    * Τα σημεία Β και Γ θα λειτουργήσουν από την ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες για την προσέλευση του κόσμου και μέχρι την λήξη του αγώνα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad