Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ"

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα, αλλα δήλωσε αισιοδοξος για τον επαναληπτικό στην Αθήνα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη μικτη ζωνη:

    Για την διαφορετική εικόνα των δυο ημιχρόνων, είπε...
    "Μιλάμε για δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν υπήρχε ρυθμός και ένταση, υπήρχε άγχος και στοίχισε η απειρία, μετά βέβαια βρήκαμε τις ισορροπίες. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, σε καλύτερο επίπεδο. Ένα γκολ θα άλλαζε το παιχνίδι εντελώς. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Άλλα τίποτα δεν τελείωσε ακόμα".

    Για την ανεβασμένη απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, είπε... 
    "Αρχικά οι παίκτες αντιμετώπισαν πρώτη φορά κάτι τέτοιο, δηλαδή τη διαδικασία των πλέι οφ. Η έλλειψη δεν ήταν τόσο σωματική όσο πνευματική. Η μεταμόρφωση του δευτέρου είναι ένα καλό στοιχείο του οποίο το κρατάμε για τη συνέχεια".

    Για το κακό σκορ,είπε...
    "Δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση ήλπιζα ότι θα χτυπήσουμε το παιχνίδι, όταν το κάναμε ήταν αργά, ήλπιζα στο ένα τέρμα".

    Για την υποδοχή στη Μάλαγα, είπε... 
    "Με δέχτηκαν όμορφα, με καλωσόρισαν, το λογικό η λογική εξέλιξη".

    -Ενω στη συνεντευξη τυπου δηλωσε:
    Τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός παρουσίασε αυτή την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο; 
    "Θα έλεγα ότι δεν λειτουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο ανάλογα με τις απαιτήσεις. Η Μάλαγα στάθηκε καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ως ίσο προς ίσο. Σε αυτό το επίπεδο εάν δεν πετυχαίνεις γκολ, δεν έχεις καταφέρει τίποτα. Και εμείς δεν σκοράραμε. Ένα γκολ και θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Αυτά τα παιχνίδια σου δίνουν εμπειρίες, εκτός από εμένα που είμαι μεγάλος και έχω βιώσει πολλές. Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε τη ρεβάνς της Αθήνας και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Η Μάλαγα ήταν ανώτερη και δίκαια νίκησε".

    Σας ξάφνιασε η απόδοση της Μάλαγα;
    "Δεν με ξάφνιασε. Είδα αγώνες της Μάλαγα και τους μελέτησα. Γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές της. Δεν είναι μόνο θέμα εμπειρίας, αλλά των ίδιων των παικτών. Όπως είπα και χτες, μικροί σύλλογοι κάποιες φορές δημιουργούν ισχυρές ομάδες και μεγάλοι σύλλογοι έχουν κακές περιόδους. Η Μάλαγα διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, τερμάτισε τέταρτη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και η συμμετοχή της στα πλέι οφ της έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Το δικό μας πρωτάθλημα δεν άρχισε ακόμα και δεν έχουμε χρόνο συμμετοχής".

    Πως κρίνετε την απόδοση των νεοφερμένων; Για τον τραυματισμό του Μπουμσόνγκ έχετε εικόνα;
    "Έμεινα ικανοποιημένος από τους νέους, οι οποίοι όσο αγωνίζονται θα βελτιώνονται. Δεν είναι εύκολο για ποδοσφαιριστές από μικρότερες ομάδες να προσαρμοστούν με τημία στις απαιτήσεις. Σήμερα το "Λα Ροσαλέντα" ήταν μία έδρα, είχε υπέροχη ατμόσφαιρα και τους επηρέασε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκαν και στάθηκαν καλύτερα. Για τον Μπουμσόνγκ ακόμα δεν ξέρω".

    Ρεαλιστικά,τι πιθανότητες πρόκρισης έχει πλέον ο Παναθηναϊκός; 
    "Δύσκολα μπορώ να πω ποσοστά. Μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι υπέρ της Μάλαγα. Ακόμα δεν έχουν τελειώσει τίποτα, έχουμε 90 λεπτά. Τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, όπως και για τη Μάλαγα. Η σειρά έχει δύο παιχνίδια, παίξαμε το πρώτο και υπάρχει το δεύτερο. Τώρα το αποτέλεσμα είναι υπέρ της Μάλαγα, όμως πολλά μπορούν να συμβούν. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παλέψει και θα το κάνει".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad