Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ!

    Σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε δυο φορές από την τραγική αδυναμία στην άμυνα του. Πλέον η πρόκριση περνάει από το ΟΑΚΑ αρκεί να το πιστέψει...

    Το έργο του Ζεσουαλδο Φερειρα και των παιχτών του, μπορεί μετά το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι  να γίνεται πιο δύσκολο, αλλά υπάρχουν αλλά 90' ή και παραπάνω για να πάρει την πρόκριση, αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να το πιστέψουν, να τα δώσουν όλα μαζί με τον κόσμο στις εξέδρες και να είναι αυτοί στην κλήρωση της επόμενης Παρασκευής για τους ομίλους του Τσαμπιονς λιγκ.

    Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν θα πέσουμε στη μάχη... αμαχητί, θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί το απαιτεί η ιστορία και η βαριά φανέλα με το Τριφύλλι!

    Τι έγινε στον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι  μπήκαν πολύ επιφυλακτικοί από όσο έπρεπε και αμυντικά, δίνοντας χώρο στους επιθετικούς της Μαλαγα, δεν πίεζαν ψηλά και οι αντίπαλοι έφταναν πολύ γρήγορα στην πράσινη άμυνα. Στο 17' λεπτό και σε μια αναμπουμπούλα στην πράσινη άμυνα ο Ντεμικελις κάνει με προβολή το 1-0. Στη συνέχεια οι πράσινοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά αλλά η ανάπτυξη δεν ήταν σωστή, σε μια αντεπίθεση στο 35' λεπτό και πάλι αναταραχή στην πράσινη άμυνα ο Ελιζέου κάνει το 2-0 για την Μαλαγα.
    Στο 40' λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος περνάει στη θέση του Ζεκα που είχε δεχθεί ήδη κίτρινη κάρτα. 
    Ο Βελάσκεθ ήταν πολύ νευρικός όταν πήγαινε η μπάλα πάνω του, ο Σπυρόπουλος χωρίς πολλές βοήθειες από αριστερά, ο Βυντρα είχε αρνητική συμμέτοχη και στα δυο γκολ, ενώ ο Φορναρόλι το πάλευε αλλά είναι πολύ απομονωμένος επιθετικά. Τελικό για το πρώτο ημίχρονο 2-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο παρ όλο που οι πράσινοι μπήκαν πιο αποφασιστικοί, προσπαθούσαν για οργανωμένες επιθέσεις, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν είχαν καθαρό μυαλό, χαρακτηριστικό οι τρεις φάσεις για γκολ... μια με τον Φορναρόλι στο 60' λεπτό, λίγο μετά ο Σισοκο ταλαιπωρεί την άμυνα της Μαλαγα, γυρίζει στην περιοχή αλλά ο Μαυρίας ανενόχλητος σουτάρει αψυχολόγητα άουτ, ενώ στο 76' λεπτό χάθηκε η κλασική ευκαιρία για γκολ υστέρα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Σισοκο, ο Τοτσε σε τετ α τετ χάνει την ευκαιρία να σημειώσει ένα πολύτιμο γκολ που θα έδινε άλλο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ. 

    Στα τελευταία λεπτά οι πράσινοι πίεζαν με κινητήριο μοχλό τους Σισοκο και Χριστοδουλόπουλο και  με στημένες φάσεις  προσπάθησαν για το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ, αλλά δεν ήρθε, τελικό σκορ 2-0! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad