Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ"

    Στην προκαθορισμένη συνέντευξη τύπου πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Ζεσουαλδο Φερειρα τόνισε πως το παιχνίδι οι παίχτες πρέπει να το δουν σαν να είναι στο 0-0...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Βλέπετε πως μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα οι παίκτες σας έχουν καταλάβει ότι και το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο; 
    "Θα έλεγα ότι το 2-0 σε μία διαδικασία που μετράνε τα γκολ και όχι οι βαθμοί, είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μπορεί ωστόσο να αποδειχθεί καθοριστικό αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Άρα πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι από ότι ήμασταν στην Σκωτία".

    Θα θέλατε να δείτε κάτι περισσότερο από τους παίκτες σας στο δεύτερο παιχνίδι; 
    "Όπως κάθε προπονητής που πριν από μία εβδομάδα είδε την ομάδα του να κερδίζει, έτσι και εγώ θέλω να την δω να έχει τουλάχιστον το ίδιο αποτέλεσμα, αν όχι ένα καλύτερο".

    Προσωπικά στο παρελθόν σας έχει συμβεί ποτέ να γίνεται ανατροπή τέτοιου σκορ εις βάρος της ομάδας που είχατε; 
    "Όχι δεν θυμάμαι ποτέ να έχει συμβεί κάτι. Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί ούτε αύριο. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πίστη και εμπιστοσύνη. Το αυριανό παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0. Θέλουμε να κερδίσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση, που θα είναι κάτι καλό για την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίξουν σκληρά για να πάρουν τη νίκη. Ελπίζω ότι θα νικήσουμε…".

    Την απόδοση της ομάδας μέχρι τώρα και την ετοιμότητα τον νέων παιχτών πως την βλέπετε;
    "Τέσσερις εβδομάδες δουλειάς δεν είναι αρκετές για να είναι έτοιμη η ομάδα. Είμαστε σε καλή στιγμή, αναφορικά με το διάστημα της προπόνησης. Οι καινούριοι παίκτες σταδιακά προσαρμόζονται. Έχουμε παίκτες με διαφορετικά επίπεδα προετοιμασίας.
    Άλλους ας πούμε, όπως ο Λάζαρος έχουν 5 εβδομάδας προετοιμασίες και άλλους που έχασαν 2-3 εβδομάδες όπως ο Φορναρόλι. Είχαμε δύο τραυματισμούς του Σο και του Πίντο, που τους εμπόδισαν στις προπονήσεις. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν δύο νέοι παίκτες, που τους είδαμε στην Σκωτία, δηλαδή τον Βελάσκες και τον Σισόκο. Οι άλλοι μπαίνουν σιγά σιγά. Υπάρχουν και άλλοι που ήρθαν αργά, κάτι που δεν μας επιτρέπει να έχουμε ιδανική ισορροπία ακόμα. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Αύριο θα παίξουμε με μεγάλη όρεξη για τη νίκη".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad