Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"

    Ευχαριστημένος ο Φερειρα από τη νίκη της ομάδας κόντρα στον Λεβαδειακο, τονίζοντας πως θα ανεβάσει το ηθικό των παιχτών ενόψει Μαλαγας...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για το ότι δεν φοβήθηκε να κάνει τόσες πολλές αλλαγές,είπε: 
    "Θα ήταν πολύ μεγαλύτερο το ρίσκο εάν χρησιμοποιούσα ποδοσφαιριστές κουρασμένους. Ο Παναθηναϊκός έχει ρόστερ 22-23 ποδοσφαιριστών και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα δώσουμε 22 παιχνίδια και, παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άρα όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι".

    Για τον ρυθμό που έχει η ομάδα,είπε:
    "Βεβαίως, για να παίξουμε με το ρυθμό που μας αρμόζει, είναι απαραίτητο να έχουμε καλή φυσική κατάσταση. Μερικοί δεν την έχουν ακόμα και πρέπει να τους ξεκουράσω. Άλλωστε όποιος φοβάται να πάρει ρίσκα, κάθεται σπίτι του. Μην ξεχνάτε ότι παίξαμε στην Ισπανία και γυρίσαμε στις 6 το πρωί. Απόψε έχουμε ταξίδι και θα φτάσουμε στις 3 τα χαράματα. Δεν κατανοώ γιατί το ματς ορίστηκε τέτοια ώρα. Την Τρίτη έχουμε ματς για την Ευρώπη και την Παρασκευή για το πρωτάθλημα, ευτυχώς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παίζουμε Παρασκευή γιατί όπως ξέρετε υπάρχει συναυλία το σαββατοκύριακο και δεν υπάρχει άλλη έδρα. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια, θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα και αρχίσαμε καλά. Θα κάνουμε τα πάντα να συνεχίσουμε ανάλογα".

    Για το αν η νίκη αποτελεί "ένεση" ενόψει Μάλαγα,είπε: 
    "Είναι πάντα καλό να κερδίζεις, αλλά η σημερινή νίκη δεν επηρεάζει το παιχνίδι της Τρίτης, εκτός από την ψυχολογική τόνωση που φέρνει".

    Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των νέων παικτών,είπε: 
    "Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ότι ήταν δυνατόν, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις. Το παιχνίδι με τη Μάλαγα είναι μία άλλη ιστορία. Το πιο σημαντικό είναι την Τρίτη να ξέρω ποιους ποδοσφαιριστές μπορώ να υπολογίζω και ποιοι θα είναι 100% ετοιμοπόλεμοι".

    Για τη συμπεριφορά του κόσμου,είπε: 
    "Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Αν και με τα βεγγαλικά και τις κροτίδες, συμπεριφέρθηκαν πολύ καλύτερα από πέρυσι. Γιατί δεν ξεχνώ τι έγινε πέρυσι εδώ, ούτε όσα έγιναν πέρυσι μετά από αυτό. Θέλω να πω στους οπαδούς μας πως όταν γίνετε κάτι που ξεφεύγει από το λογικό, οι αρχές θα μας τιμωρούν. Εάν συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν ένθερμα, αλλά ήρεμα, αυτό θα είναι καλό για εμάς".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad