Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ!

    Πολύ σημαντικό διπλό με 0-1 πέτυχε ο Παναθηναϊκός, εκτός έδρας κόντρα στον Λεβαδειακό και πλέον έχει το μυαλό του στο μεγάλο ματς της Τρίτης με την Μάλαγα...

    Για πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος οι πράσινοι παρουσιάστηκαν σοβαροί και ουσιώδης, έτσι πήραν μια επαγγελματική νίκη ψυχολογίας, αν κρίνουμε και από την περσινή ηττα που στο ίδιο γήπεδο τους στήρισε το πρωτάθλημα. Το μόνο αρνητικό είναι η τιμωρία των -2 βαθμών που κουβαλάνε οι πράσινοι από πέρσι, τιμωρία που επέβαλε η κόκκινη επιρροή στα κέντρα εξουσίας του ποδοσφαίρου. Έτσι λοιπόν ο παναθηναϊκός ξεκινήσει το πρωτάθλημα με +1 και όχι  με τρεις βαθμούς.

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε μια πολύ διαφορετική εντεκάδα σε αντίθεση με αυτή που είχε στον αγώνα με τη Μαλαγα για λόγους ξεκούρασης, νέα πρόσωπα Λαγός, Γιουρκας, Μπαρμπαρούσης και βασικός ο Πιντο. Στην κορυφή οι Πετρόπουλος, σε ελεύθερο ρόλο ο Λάζαρος. 

    Τι έγινε στον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο για τα πρώτα 20 λεπτά οι πράσινοι οι ήταν αρκετά χαλαροί έως νωχελικοί επιθετικά, από εκεί και πέρα άρχισαν να ανεβάζουν απόδοση, στο 25' λεπτό έρχεται η πρώτη κλασική ευκαιρία όταν από δεξιά ο Μπαρμπαρούσης με καλή ενέργεια βγάζει τον Πετρόπουλος σε κενή εστία, αλλά ο τελευταίος στέλνει τη μπάλα άουτ.

    Μετά από κάποια λεπτά, στο 33' λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος εκτελεί φάουλ στη αντίπαλη περιοχή, ο Βύντρα  βγαίνει πρώτος στη μπάλα και με αριστερού πλασέ ανάμεσα σε αμυντικούς στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 39' λεπτό ο Πετρόπουλος με κεφαλιά χάνει την ευκαιρία να κάνει το 0-2, στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από το δεξι δοκάρι, στη συνεχεία δεν άλλαξε κάτι, τελικό σκορ 0-1!

    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκιναει με δυο αλλαγές για τους πράσινους, βγήκαν οι Μαυριας και Χριστοδουλόπουλος και στον αγώνα πέρασαν οι Σισοκο και Φορναρολι. Με την είσοδο του Σισοκο στο παιχνίδι, οι πράσινοι ήταν πιο άνετα επιθετικά, σημαντική βοήθεια και ο Φορναρολι, στο 55' λεπτό κάθετη μπαλιά στον Πετρόπουλο μέσα στη περιοχή, αλλά έχασε τη ισορροπία του στο σουτ.

    Στο 64' λεπτό βγαίνει από τον αγώνα ο Ζεκα και πέρασε ο Σπυρόπουλος. Στο 73' λεπτό σέντρα του Σισοκο από αριστερά, αλλοιώνετε η μπαλιά και με κεφάλια ο Φορναρολι στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Δεν είναι τόσο επιθετικοί οι πράσινοι στη συνέχεια, έχουν "κάτσει" στο 0-1 και κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψη αγώνα με την Μαλαγα την Τρίτη. Στο 92' λεπτό των καθυστερήσεων, διαγώνιο σουτ του Πετρόπουλου, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε, τελικό σκορ 0-1. Με εκτός έδρας νίκη ξεκινάνε οι πράσινο το πρωτάθλημα, το -2 έγινε +1 μετά την άδικη αφαίρεση 2 βαθμών από πέρσι...!
     
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad