Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΥΙΝΣΙ ΚΑΙ ΜΕΣΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ

    Η υπόθεση του Κουίνσι οδεύει προς την θετική κατάληξη και τα επόμενα 24ωρα ο παίχτης θα υπογράψει συμβόλαιο...

    Όπου θα έχει διάρκεια τριών ετών με αμοιβές περίπου τις 550.000 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και κάποια μπόνους συμμέτοχης και στόχων στη νέα σεζόν.

    Έγινε το σωστό από τη διοίκηση στην περίπτωση του Γκανέζου άσου, η ομάδα με την παρουσία του θα ενισχυθεί σημαντικά σε συνδυασμό και με τις μεταγραφές που ήδη έχουν γίνει.

    Σας είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο (κλικ εδώ ), πως η υπόθεση του Κουίνσι δεν επηρεάζει την απόκτηση επιτελικού μέσου, μια θέση που ο Φερειρα θέλει να καλύψει άμεσα εν' όψη και των δυο αγώνων για τα πλει-οφ του Τσαμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος θα επιλέξει μέσα από την δοκιμασμένη γι' αυτόν αγορά, της Ισπανίας-Πορτογαλίας χωρίς να αποκλείεται και κάποιος από πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής, καθώς και αυτή την αγορά τη γνωρίζει εξίσου πολύ καλά.

    Ήδη έχουν τσεκαριστεί κάποιοι στόχοι και γίνονται συζητήσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα, ο Φερειρα θέλει έναν παίχτη με εμπειρία σε αυτή τη θέση και με δημιουργικές ικανότητες, πολύ καλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν ομάδα και ας είμαστε στον Αύγουστο και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί η ΠΑΕ παράλληλα και με το δέλεαρ του Τσαμπιονς Λιγκ, οι άνθρωποι της διοίκησης θα ψάξουν ότι καλύτερο-οικονομικό και να είναι παίχτης εγνωσμένης αξίας τονώνοντας και την διάθεση των οπαδών, ωστόσο σημαντικό ρόλο θα πλέξει και το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τα πλει-οφ, η δυναμικότητα του αντιπάλου.

    Editorial: (greenarea team) 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad