Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

    Ο Στράτος Περπέρογλου στάθηκε πολύ λίγος τελικά και ανακόλουθος όσων έλεγε στο πρόσφατο παρελθόν, ο δρόμος που έχει πάρει είναι λάθος...

    Έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Πελάτες, συμφώνησε σε όλα και κατηφορίζει προς το εξοχικό, το προ ολίγων μηνών κατηφόρισμα όμως προς το εξοχικό για τα play-off το έχει ξεχάσει, τότε που είχαν επιτεθεί οι οπαδοί του Γαύρου στο πούλμαν του Εξαστερου και οι πέτρες τον πέτυχαν στο κεφάλι, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο(φώτο) για εξετάσεις, τώρα πως αυτοί που τον πολέμισαν δέχεται να τον στηρίζουν σαν να μην έγινε τίποτα, είναι θέμα του Στράτου και της... "προσωπικότητας" του.

    Τότε ο Στράτος δήλωνε κατά λέξη από το νοσοκομείο για την επίθεση των γαύρων στο πούλμαν:
    "Ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας. Εγώ είχα τα ακουστικά και άκουγα μουσική, αλλά παρόλα αυτά ο θόρυβος ήταν πολύ έντονος. Δεν κατάλαβα τι ήταν. Είδα τα τζάμια και σοκαρίστηκα με την εικόνα του πούλμαν. Δεν θα γίνει ποτέ τίποτα. Είμαστε αηδιασμένοι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το θέμα".

    Τι έγινε ρε Στράτο τώρα; Που είναι η αηδία που ένιωθες γι΄αυτους που παραλίγο να σου ανοίξουν το κεφάλι; Τόσο χαμηλά θα πέσεις για  λίγες χιλιάδες ευρώ; Να ξέρεις πως αν ακολουθήσεις τον δρόμο του Φραγκοσπανούλη και Κηπουρού θα ξεγραφτείς από την ιστορία του Παναθηναϊκού, όπως και από την μνήμη του κόσμου που σε στήριξε, επέλεξες να γίνεις ένας ακόμα προδότης για λίγα ψίχουλα, ηθικά δεν είσαι σωστός ούτε προς τον εαυτό σου, αφού δεν τον σέβεσαι εσύ ο ίδιος δεν θα το κάνει και ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο δρόμος που θα πάρεις δεν θα έχει ποτέ επιστροφή...!!!


    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad