Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ"

    Ψυχολογική τόνωση και εγρήγορση περιλάμβανε η ομιλία του Ζεσουαλδο Φερειρα στην προπόνηση, εν όψη του επαναληπτικού με την Μάδεργουελ...

    Στην Σαββατιάτικη απογευματινή προπόνηση, ο Πορτογάλος ηθελε να τους τονίσει πως και την Τετάρτη πάμε για νίκη και δεν πρέπει να εφησυχαστουν το 0-2 του πρώτου αγώνα.

    Χαρακτηριστικά τους είπε:
    "Το ξεκίνημα για εμας στη σεζόν ήταν θετικό, αλλά μια νίκη δεν αρκεί για το στόχο μας. Να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και να διατηρήσουμε όλα τα καλά στοιχεία που είχαμε στο παιχνίδι".


    "Στο γήπεδο πρέπει να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στα 90 λεπτά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Απομένει ένα παιχνίδι στην εδρα μας με την παρουσία του κόσμου μας. Πρέπει να δείξουμε πιο βελτιωμένοι και καλύτεροι μπροστά στους οπαδούς μας".
    -----------------------------------------------------------------------
    Σήμερα Κυριακή συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης, στην Παιανία θα δώσει το παρόν ο Γιάννης Αλαφούζος για ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες μέρες, θα έχει ολιγόλεπτες συνομιλίες με τον προπονητή και κάποιους άπαιχτες τονώνοντας το ηθικό για τον σημαντικό αγώνα της Τέταρτης.
     

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad