Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥ ΦΟΡΝΑΡΟΛΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ, ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

    Τις τελευταίες μέρες ο Ζεσουαλδο Φερέιρα σκέφτεται πολύ σοβαρά στον αγώνα με τη Μαλαγα να ξεκινήσει με βασικό στην κορυφή της επίθεσης, τον Φορναρόλι...

    Και οι πιθανότητες είναι πολλές, αν κρίνουμε και από την προπόνηση της Κυριακής, που τον χρησιμοποίησε στην επίθεση μόνο του.Ο Πορτογάλος ξέρει καλά πως η άμυνα της Μαλαγα δεν είναι τόσο δυνατή και στον Μπρούνο βλέπει την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την τεχνική με τη μπάλα στα πόδια, πιστεύει πως μπορεί να προκαλέσει ζημιές στην Ισπανική άμυνα και να σκοράρει, γκολ το όποιο θα έχει διπλή αξία καθώς θα είναι εκτός έδρας. Μέχρι την Τετάρτη πάντως τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο, για τι ναι μεν μπορεί να τον έχει βασικό, αλλά μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και σαν ελεύθερο πίσω από τους επιθετικούς, θέση που την ξέρει πολύ καλά ο Ουρουγουανός.

    Όσον άφορα  το ευτυχώς μικρο πρόβλημα που προέκυψε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο προς το τέλος της εβδομάδας, ο Φερειρα  είδε να βελτιώνεται η κατάσταση και τον ίδιο τον παίχτη να το παλεύει νόσο μπορεί για να προλάβει το παιχνίδι της Τέταρτης με την Μάλαγα.   

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad