Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΚΑΝΤΕ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ"

    Άμεση ήταν η απάντηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην κατευθυνόμενη κλήση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα...

    Τα μέλη της Συμμαχίας μέσα από την ανακοίνωση τους, πιστεύουν πως η κλήση έχει άμεση σχέση με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, φυσικά την θεωρεί απαράδεκτη και δεν θα κάμψει την προσπάθεια που άρχισε για τον πόλεμο κατά του κόκκινου κατεστημένου.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Με αφορμή τη δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σε βάρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα θέλαμε να απευθύνουμε τις ακόλουθες απορίες προς τον κ. Καρρά:

    1.Δεν καταλαβαίνουμε γιατί μας εγκαλείτε ενώ βγάζουμε στο φως το σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο, τους «στημένους αγώνες» όπου έχουν απαγγελθεί από τη δικαιοσύνη κατηγορίες για κακουργήματα , το διάτρητο σύστημα της διαιτησίας με τους «μιλημένους πίνακες», όπως κατήγγειλε πρόσφατα και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χρήστος Σάββας, το νοσηρό σύστημα των θυγατρικών και όλα όσα δυστυχώς αποτελούν, κατά γενική ομολογία, την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

    2.Γιατί δεν υπήρξε αντίστοιχη δίωξη εναντίον αυτού που προκαλεί και οξύνει την όλη κατάσταση, δηλαδή του Ολυμπιακού;

    3.Διαφωνούμε με την επιλεκτική σας ενεργοποίηση και σαν τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε. Και τούτο διότι με τέτοιες ενέργειες το άρρωστο κατεστημένο κάνει επίδειξη δύναμης με κρυφούς και φανερούς τρόπους τους οποίους ξέρει ο φίλαθλος κόσμος".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad