Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ"

    Στο τελευταίο Δ.Σ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως θα είναι ανένδοτος στον πόλεμο που έχει κηρύξει κατά της παράγκας...

    Το διοικητικό συμβουλιο κράτησε πάνω απ 2 άρες και αναπτύχθηκαν πολλά θέματα, για τον Παναθηναϊκό, την ΑΜΚ, το γηπεδικό, την Λεωφόρο κ.α.

    Για την απολογία της Παναθηναικής Συμμαχίας στον Ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, είπε...
    "Δεν θα κάνουμε πίσω. Έχουμε στοιχεία που θα καταθέσουμε και τα οποία δείχνουν για ποιο λόγο είπαμε αυτά που είπαμε στις ανακοινώσεις. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν παρασκήνιο και "παράγκα". Στόχος είναι διαλύσουμε την “παράγκα” και όλα τα παιχνίδι να παίζονται επί ίσοις όροις εντός γηπέδου. Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα και είδατε τι έγινε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και θα πάω αυτό το θέμα μέχρι το τέλος, μέχρι τη δικαίωση και αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας".
    Πράγματι οι νομικοί της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν έκαναν βήμα πίσω από αυτά που υποστήριζαν με τις ανακοινώσεις τους, μάλιστα επιτέθηκαν στην απολογία με επιχειρήματα, τονίζοντας πως η κλήση τους από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα είναι άκυρη και χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.

    Στη συνέχεια ο Αλαφούζος απάντησε σε σε ερώτηση της Λιανας Κανελη σχετικα με την παράγκα... Λιάνα Κανέλλη: "Τόσα χρόνια ζούμε αυτή την "παράγκα". Είσαι αποφασισμένος να το πας μέχρι το τέλος; Διότι η "παράγκα" παραμένει ύστερα από τόσα χρόνια και βλέπουμε ποιος παίρνει τα πρωταθλήματα".
    Αλαφουζος: "Δεν κάνω πίσω με τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, θα πάω μέχρι το τέλος. Εμείς θέλουμε το 50-50 και γι’ αυτό θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Έχει αηδιάσει ο κόσμος!".

    Για το θέμα της Λεωφόρου,είπε...
    "Σε 10 μέρες θα ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψουμε, όταν θα έχω στα χέρια μου την τελική έκθεση των πολιτικών μηχανικών. Αρχικά μου έχουν πει ότι πρέπει να γίνουν κάποια μικρά έργα στις εξέδρες, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν και ηθύρα 6 και η 7 με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Μόνο ο χλοοτάπητας πρέπει να αλλάξει και όλα τα έργα δεν πάρουν πάνω από ένα μήνα. Στόχος είναι να γυρίσουμε ίσως και το Δεκέμβριο στη Λεωφόρο".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad