Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Η΄ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ;;;

    Ξεκίνησε λοιπόν η νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Το τι είδαμε μέχρι τώρα είναι σημαντικό αλλά σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον το τι θα δούμε στη συνέχεια... 

    Για άλλη μια χρονιά όπως φαίνεται, εντός των συνόρων, δεν υπολογίζουν τον Παναθηναϊκό όσο σοβαρά θα έπρεπε. Διαιτησία, πειθαρχικά, το ΟΑΚΑ κάνει ότι θέλει και … όλα καλά και φέτος. Καλά??? Μπορεί και όχι.

    Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμα κάποιοι ότι φέτος δεν θα μιλάνε με το παρελθών ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Παναθηναϊκό αλλά υπάρχει νέος «Σερίφης» στην πόλη. Ο Αλαφούζος δείχνει ότι δεν θα ανεχτεί πρακτικές παλαιών ετών και δίνει συνεχώς «παρών».

    Διαιτητικά λάθη? Ανακοινώσεις.

    Ανακοίνωση του Ολυμπιακού? Απάντηση.

    Νέες ανακοινώσεις? Δικαστήρια.

    Συναυλίες το ΟΑΚΑ? Λεωφόρος. Και παρακαλάτε μετά να μη φύγει η ΑΕΚ και αραχνιάσει το ΟΑΚΑ.

    Και βέβαια το … κερασάκι η ποινή του Κατσουράνη. Έξι αγωνιστικές επειδή ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα τα έγραψε … όλα. Καλά έκανε. Η κάμερα που είχε «γράψει» στην Ξάνθη κάτι απειλές και βρισίδια??? Η λύση θα ήταν να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα με -22, για να είναι σίγουροι, όχι ότι θα μας έκανε και εντύπωση με ότι έχουμε δει παλιότερα.

    Μια από τα ίδια και τα ίδια από μια.... ομάδα που έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο, ο γαύρος!

    Θα παρακολουθήσουμε και φέτος στενά, όπως κάθε φορά, όλες τις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές εξελίξεις και θα είμαστε εδώ να τα λέμε όλα στη φόρα. Διαιτησίες, πειθαρχικά, ΕΠΟ, ομάδα, προπονητή, πρόεδρο κ.τ.λ.

    Όλοι κοντά στην ομάδα και στον νέο «ιδιοκτήτη». Γίνεται καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και πρέπει να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια και όπως λέμε πάντα … ταμείο στο τέλος.

    Editorial: Marulio

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad