Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ...

    Όταν ξεκίνησα την αρθρογραφία μου σε αυτή την παρέα, είχα τονίσει ότι γράφω σαν ένας απλός οπαδός του Παναθηναϊκού, με εικόνες και συναισθήματα «τύπου εξέδρας»...

    Πως αισθάνομαι τώρα λίγες μέρες μετά τον  αγώνα??? Χάλια, πίκρα, οργή, γενικά … μηδέν.
    Έκατσα λοιπόν να δω το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πανάθας, με pre-game ντόπα από βιντεάκια στο youtube. Άγιαξ, Ίντερ, Γιουβέντους, Ρόμα, Βέρντερ, Σάλκε, Αμβούργο κ.τ.λ., να έχεις να βλέπεις όλο το βράδυ, αλλά η ώρα πήγε 22:00 και έπρεπε να βάλω τον ΑΝΤ1. Ε μετά από δύο ώρες ήθελα να τα σπάσω όλα μέσα στο σπίτι. Έχασα την ώρα μου, πόνεσαν τα μάτια μου, χαλάστηκα.

    Να κόψω το ίντερνετ??? Εκτός ότι το θέλω για άλλους λόγους, η πράσινη ευρωπαϊκή ιστορία δεν αλλάζει, τη δεις δεν τη δεις.

    Να μη βλέπω Πανάθα δε γίνεται. Είναι αρρώστια.

    Αλλά βρε αδερφέ κάποιος φταίει που βγήκαν όλοι οι πουθενάδες να μας κάνουν καζούρα και είμαι με το κεφάλι καζάνι. Κάποιος φταίει που δεν έχει τελειώσει ο Σεπτέμβρης και έχουν ήδη απομακρυνθεί, δεν λέω έχουν χαθεί γιατί δεν είμαι μηδενιστής, δύο στόχοι (ευτυχώς δεν έχει αρχίσει το κύπελλο ακόμα).

    Ποια Μάριμπορ ρε???? Ποια Μάριμπορ???? Μετά το κλασικό γέλιο από τα πλάνα του Ζάχοβιτς που θέλει τρεις δίαιτες ταυτόχρονα, βλέπουμε και κάτι τύπους που περπατάνε στα δύο, με λευκά και ένα τριφύλλι στη φανέλα και προσπαθούν να κλωτσήσουν κάτι στρογγυλό. Έλεος ρε παλικάρια. Ξέρουν που έχουν έρθει??? Ναι μικρό μπάτζετ, ναι δυσκολίες, ναι είναι αρχή της χρονιάς, ναι ναι ναι …. Αλλά από τη Μάριμπορ τριάρα δεν το δέχεται κανείς Παναθηναϊκός.

    Ο Λάζαρος το μαλλί του, ο Σπυρόπουλος παίζει μόνο στην εθνική, ο Βιτόλο δεν μπορεί να δώσει μια πάσα (μας έφταιγε ο Σιμάο τρομάρα μας, ο Κατσουράνης είναι «εγκεφαλικός», ο Βελάσκες ψάχνει ακόμα κάποιον να μαρκάρει, ο Ζεκά απλά άφαντος χωρίς άλλο σχόλιο, δεν θέλει και πολύ, πάμε για τέταρτη θέση στον όμιλο.

    Μου φταίνε όλα. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος αλλά χρειάζονται λύσεις. Δεν μπορεί να φταίει για όλα ο προπονητής. Φταίνε και άλλοι. Ποιοι??? Να τους βρουν οι αρμόδιοι. Να τους βρουν και να τους στείλουν στο δια….ο επιτέλους.Υπάρχουν ακόμα τρωκτικά της «παλιάς» αυλής και πρέπει να πάρουν δρόμο. Έχουμε ανεχτεί πολλά, αλλά να αμαυρώνεται έτσι η ευρωπαϊκή ιστορία μας, δεν δίνουμε το δικαίωμα σε κανένα να το κάνει. Μεγαλώσαμε αλλιώς και έχουμε μάθει αλλιώς. Δεν θα αλλάξουμε εμείς, θα φύγουν αυτοί. Υπάρχουν άλλες ομάδες στην Ελλάδα να τα κάνουν αυτά και να τρώνε τρίμπαλα και παραπάνω ακόμα … απλά θα φοράνε κόκκινα και όχι πράσινα.

    Η ομάδα είναι σε βαθιά κρίση.

    Η υπομονή όμως είναι σαν το μισθό …… εξαντλείται.

    Αυτά και τίποτε άλλο.

    ΥΓ.1 Ντροπή που οι παίχτες δεν χαιρέτησαν τον κόσμο φεύγοντας. Εμείς το καθήκον μας το κάνουμε σε μια εποχή που δεν υπάρχουν λεφτά. Αυτοί ???? (οι παίχτες).

    Υ.Γ. 2 Μια λέξη για το Παπαδόπουλο που πανηγύρισε στη Θράκη μπροστά στον πράσινο λαό.
    ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ!

    Υ.Γ. 3 Ένα ευχαριστώ στο διαιτητή για την κόκκινη κάρτα στο Σπυρόπουλο. Αφού δεν μπορούμε μόνοι μας να μην τον βλέπουμε, ας μας βοηθήσουν άλλοι.

    Editorial: Marulio

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad