Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Κι' όμως έγινε και αυτό για τον Εξάστερο! Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Μάθιου Γκόμες έθεσε έναν απίστευτο ορό για να υπογράψει στην ομάδα του Φωκικού...

    Ο Γάλλος επιθετικός που χει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της β' Ισπανίας και Ιταλίας με διάφορες ομάδες, δέχθηκε πρόταση το καλοκαίρι από την διοίκηση του Φωκικου που αγωνίζεται στη Football League (β'εθνική). Ο Γκόμες όμως τους έθεσε έναν όρο για να υπογράψει που δεν περίμεναν να ακούσουν ποτέ, τους ζήτησε να έχει άδεια όταν παίζει ο Εξάστερος Παναθηναϊκός και εισιτήρια για να τον παρακολουθεί ζωντανά. Στη διοίκηση του Φωκικου εξεπλάγησαν θετικά από τον όρο του όπως ήταν λογικό και απάντησαν χωρίς δεύτερη σκέψη, ναι. Έτσι έκλεισε η συμφωνία και ο παίχτης αγωνίζεται στη β' εθνική με την ομάδα του Φωκικου. Αυτό το αληθινό γεγονός έγινε γνωστό από ανθρώπους του Φωκικου και συμπαίχτες του.

    Αυτό που βγαίνει και από αυτή την ιστορία, είναι ότι ο Εξαστερος Παναθηναϊκός έχει φανατικούς θαυμαστές από όλον τον κόσμο και μάλιστα δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα του Μπάσκετ, τόσο μεγάλα ήταν τα κατορθώματα και το αγωνιστικό θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα, όπως βέβαια αυτά απεικονίζονται στα 6 ευρωπαϊκά του Παναθηναϊκού! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad