Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ Ο ΚΟΥΙΝΣΙ

    Έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με την ομάδα και να τη βοηθήσει στο πρωτάθλημα δηλώνει ο Κουίνσι, ενώ έδειξε να του άρεσε και η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ... 

    Χαρακτηριστικά όσα έλεγε στο φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον:

    Για το αν είναι έτοιμος...
    "Νιώθω πλέον πολύ καλά. Δουλεύω σκληρά εδώ κι αρκετές μέρες με την ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαι πανέτοιμος για τον επόμενο αγώνα. Βεβαίως, είναι θέμα του κόουτς το αν θα αγωνιστώ, αλλά εάν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, νομίζω πως θα είμαι σε καλό επίπεδο και έτοιμος για να παίξω".

    Για την διακοπή του πρωταθλήματος...
    "'Ηρθε στην καλύτερη δυνατή στιγμή για μένα, αφού θα μου δώσει επιπλέον χρόνο για να προπονηθώ καλά και να φτάσω σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Ανυπομονώ να παίξω ξανά με τα παιδιά και να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ, για να επιστρέψουμε στις νίκες. Σίγουρα το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά ακόμη είναι νωρίς και υπάρχει χρόνος να καλύψουμε τη διαφορά".

    Για την κλήρωση...
    "Τέτοια ματς είναι πολύ καλά για το πρεστίζ της ομάδας. Θα πρέπει να μας... φτιάχνουν και να μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα. Εάν είμαστε όλοι ενωμένοι έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε με σοβαρές πιθανότητες μία από τις δύο πρώτες θέσεις και -γιατί όχι;- να πάρουμε και την πρόκριση".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad