Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΟΡΝΑΡΟΛΙ: "Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ"

    Για το μεγάλο βήμα στη καριέρα του που είναι ο Παναθηναϊκός και για τον τίτλο του πρωταθλήματος μίλησε ο Μπρούνο Φορναρόλι...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε σε πολιτική εφημερίδα:

    Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, είπε...
    "Ήλθα για να πάρω το πρωτάθλημα. Αν δεν το πίστευα δεν θα ερχόμουν. Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, έχει μεγάλη ιστορία και η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί".

    Για την πίεση που υπάρχει για τίτλο,είπε...
    "Ξέρω που ήλθα, γνωρίζω που βρίσκομαι και αυτό που θα κάνω με τους συμπαίκτες μου είναι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το ελληνικό πρωτάθλημα. Χρειάζεται ασφαλώς μεγάλη προσπάθεια για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και να δουλεύουμε κάθε ημέρα σκληρά για να βελτιωνόμαστε. Αν τα κάνουμε όλα αυτά, θα πάμε καλά και δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πιστεύω στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους και καλούς ποδοσφαιριστές".

    Για το βήμα στην καριέρα του,είπε...
    "Έψαχνα μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, που να πιστεύει σε μένα, να με πιστεύουν ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Είμαι βέβαιος ότι θα τους δικαιώσω και ειδικά τον προπονητή μου ο οποίος με εμπιστεύτηκε".

    Για τους προσωπικούς του στόχους,είπε...
    "Για μένα το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα το πρωτάθλημα και σε δεύτερη μοίρα έρχεται η προσωπική μου επιτυχία. Στο τέλος θα δούμε πόσα γκολ θα πετύχω".

    Για τα δυο παιχνίδια με την Μάλαγα,είπε...
    "Το παιχνίδι με την Μάλαγα στην Αθήνα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Χάσαμε την πρόκριση γιατί πληρώσαμε τα λάθη μας. Κυνηγήσαμε τις φάσεις αλλά δεν μας βγήκαν. Κρατήσαμε πολύ την μπάλα αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη, αρκεί να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώνουμε τα λάθη μας".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad