Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ"

    Να δει την ομάδα του επιθετική κόντρα στη Μάριμπορ και να πετύχει γκολ, τόνισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα... (+Δηλώσεις Κουίνσι)

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για το τι περιμένει να δεί από τους παίκτες σας στον αγώνα,είπε...
    'Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πάντα διαφορετικά. Είτε γίνονται στην Αγγλία, την Ιταλία, οπουδήποτε. Ο τελευταίος αγώνας που κάναμε ήταν κακός. Μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να επιτρέπει τέτοιες εμφανίσεις. Πρέπει να αναλύουμε εις βάθος τι πρέπει να διορθωθεί μετά από έναν αγώνα που δεν ήταν καλός. Είδαμε πράγματα που είχαν συμβεί και σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν και όλοι θα συμφωνήσετε όταν πω, πως χάσαμε πολλά γκολ. Οι αναλύσεις που γίνονται αντικατροπτίζουν τα αποτελέσματα που έρχονται. Και αυτό συνέβαινε και θα συνέβη. Πάντοτε επηρεαζόμαστε από το αποτέλεσμα και όλες οι αναλύσεις είναι έπειτα από αυτό. Στην ιστορία των παιχνιδιών, ευρωπαίκών και πρωταθλήματος, σε ματς που ήμασταν καλύτεροι τιμωρούμασταν λόγω δυστοκίας, επειδή δεν βάζαμε γκολ. Αυτό που κρίνει τους αγώνες είναι τα γκολ. Αύριο είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς, έχουμε την δυνατότητα να νικήσουμε και περιμένω την ομάδα να σταθεί στο γήπεδο σοβαρή, με σκοπό την νίκη".

    Για το που αποδίδει την δυστοκία της ομάδας,είπε...
    "Πάντα υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί. Πέρυσι, χωρίς να θέλω να μπω στα περυσινά, κερδίζαμε παίζοντας καλά, βάζαμε γκολ εύκολα. Κερδίζαμε, όμως, και βάζοντας δύσκολα γκολ. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να τελειώνουμε τις φάσεις. Έτσι θα πάμε ένα βήμα πιο ψηλά. Να τελειώνουμε τις φάσεις. Για να μπορούμε να πετύχουμε τα τέρματα το θέμα δεν είναι να έχεις την τέλεια κατάρτιση αλλά να είσαι στη σωστή στιγμή. Σημαντικό είναι επίσης και να αμύνεσαι καλά. Όχι μόνο η επίθεση. Στην επίθεση είναι σημαντικό να υπάρχουν ιδέες. Αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση χρειάζεται. Πρέπει να περνάς και τον αντίπαλο. Θέλει συντονισμό αυτό και θέλει χρόνο. Δεν γίνονται θαύματα. Είχαμε προβλήματα όλο αυτό το διάστημα, ο Κουίνσι άργησε να έρθει. Χρειαζόμαστε υπομονή, σιγουριά και πίστη σε αυτό που κάνουμε. Αυτή είναι η αλήθεια για τον Παναθηναϊκό. Αύριο περιμένουμε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση λόγω της δυσκολίας που θα μας βάλει η Μάριμπορ αλλά θα αποτελέσει και τεστ για τις επιθετικές μας δυνατότητες. Πιστεύω και ελπίζω πως θα είμαστε καλύτεροι από τα άλλα παιχνίδια".

    Για το τι περιμένει από την Μάριμπορ,είπε...
    "Η Μάριμπορ είναι μια ομάδα συνηθισμένη να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κάποιοι παίκτες της είναι πιο έμπειροι από τους δικούς μας. Συνηθίζουν να κατακτούν το πρωτάθλημα. Θα παίξουν για την νίκη, την γνωρίζω την Μάριμπορ και θα μας κάνει δύσκολο τον αγώνα. Και εμείς, όμως, θα τους βάλουμε δύσκολα".

    Για το αν αισθάνετε φαβορί,είπε...
    "Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία πριν τον αγώνα ποιος είναι φαβορί".

    -Ο Κουίνσι που εκπροσώπησε τους παίχτες στην συνέντευξη τύπου, δήλωσε:

    Για τη δική του ετοιμότητα,είπε:
    "Ήρθα αργότερα από τους άλλους, όμως άρχισα να προσαρμόζομαι και προσπαθώ να ενταχθώ το συντομότερο. Έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι και προσπαθώ να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα'.

    Για το παιχνίδι,είπε:
    "Πράγματι το ματς με τη Μάριμπορ δεν θα είναι εύκολο. Είναι το πρώτο και εκτός έδρας ματς. Σκοπός μας είναι να παίξουμε καλά, να είμαστε μία ομάδα συμπαγής και να αποδώσουμε. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε μία καλή αρχή'.

    Για το αν ξεπέρασαν την ήττα από τον Πανθρακικό,είπε:
    'Ο σκοπός μας είναι να κάνουμε μία καλύτερη εμφάνιση και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα, χάσαμε ένα ματς, αλλά θα μας δώσει το έναυσμα για να παίξουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

    Για το αν έχει εικόνα για τη Μάριμπορ,είπε:
    'Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τη Μάριμπορ. Ο προπονητής μας μας έκανε μία ανάλυση, είναι μία δύσκολη ομάδα που παίζει στην έδρα μας. Αλλά και εμείς θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad