Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΝΙΚΗ

    Κάτι παραπάνω από κρίσιμο θεωρείτε το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουροπα Λιγκ, για πολλούς λόγους...

    Με ένα διπλό αυτή τη στιγμή στη Σλοβενία κόντρα στη Μαριμπορ, το κυριότερο που θα προσφέρει είναι ψυχολογική τόνωση που εχει αναγκη η ομαδα, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και όχι μόνο, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, μια νίκη των πράσινων θα αλλάξει το κλίμα θετικά.

    Ακόμα και η τραγική(όπως πάντα) ευρωπαική εμφάνιση του Γαύρου κόντρα στη Σαλκε μπορεί να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο, γιατί την επόμενη μέρα όλοι θα μιλάνε για ένα ακόμα διπλό του Τριφυλλιού, η ψυχολογία θα είναι στα καλύτερα της στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν θα είναι μόνο αυτό, καθώς πάντα η νίκη στον πρώτο αγώνα σε όμιλο δίνει αρκετές πιθανότητες για πρόκριση κάτι που η ομάδα και η διοίκηση επιθυμεί για θέμα πρεστίζ και οικονομικούς λόγους.

    Στο πλευρό των παιχτών του Φερέιρα θα είναι και εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Ελλάδα, αλλά και απόν τις γύρο χώρες, που θα βοηθήσουν με τη σειρα τους την ομάδα να φτάσει σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα εκτός έδρας.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad