Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ 50-50 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

    Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, για την επιστροφή  στη Λεωφόρο και για τις εκλογές της ΕΠΟ, μίλησε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κωνσταντίνου...

    Αναλυτικά όσα δηλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ:

    Για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Ατρόμητο,είπε: "Εξετάζουμε πιο σοβαρά την περίπτωση του γηπέδου της Τρίπολης, καθώς πρόκειται για πόλη που βρίσκεται κοντά στην Αθήνα. Στη Λιβαδειά δεν μπορούμε να παίξουμε γιατί ο Λεβαδειακός αγωνίζεται εκεί την Κυριακή. Δεν έχει παρθεί πάντως οριστική απόφαση".

    Για την επιστροφή στη Λεωφόρο,είπε: 
    "Δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα. Δεν ξέρουμε πόσο χρόνος απαιτείται για να φτιαχτεί το γήπεδο όπως πρέπει, ενώ πρέπει να εξασφαλίσουμε και την άδεια λειτουργικότητας. Τίθεται επίσης και θέμα βιωσιμότητας. Εχουμε πουλήσει 11.000 διαρκείας και το γήπεδο χωρά μόλις 16.000. Είναι αρκετά τα 5.000 εισιτήρια για κάθε αγώνα; Δεν νομίζω. Βασικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο στον Βοτανικό. Αυτό θέλει και ο κ. Αλαφούζος. Θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και θα δούμε τι θα κάνουμε. Είναι πάντως πιο πιθανό το ενδεχόμενο να παίξουμε από τη νέα σεζόν στη Λεωφόρο".

    Για τα οικονομικά προβλήματα,είπε: 
    "Ο Παναθηναϊκός περνά μια κρίσιμη περίοδο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Η ΑΜΚ γίνεται για να βοηθήσουν άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια, αλλά θεωρώ ότι αν ήθελαν να βοηθήσουν, θα το είχαν πράξει ήδη. Ο Παναθηναϊκός περιμένει περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο. Οι οπαδοί δεν στάθηκαν όσο θα μπορούσαν στη Συμμαχία, αλλά οι εποχές δεν είναι εύκολες. Εχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια με Τότεναμ και Λάτσιο και αν στο ΟΑΚΑ κοπούν τα εισιτήρια που περιμένουμε, θα πάρουμε μια βοήθεια τουλάχιστον μέχρι τον Φλεβάρη. Η κατάσταση πάντως παραμένει πολύ δύσκολη".

    Για τις εκλογές της ΕΠΟ και στη στάση του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα βγει πρόεδρος. Εμάς μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και το 50-50. Μην ξεχνάτε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα καθορίσει και τον αρχιδιαιτητή. Θέλουμε βελτίωση του ποδοσφαίρου και όποιος σκεφτεί κάτι διαφορετικό, θα μας βρει απέναντί του. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε τον Γκαγκάτση με το παρελθόν του, ενώ ο Σαρρής έχει δείξει δείγματα που δεν μας άρεσαν".

    Για την εικόνα της ομάδας,είπε: 
    "Ο Παναθηναϊκός έχει περιθώρια βελτίωσης και όταν μπουν Κουίνσι και Σο θα γίνει πιο γρήγορος. Εχουμε εμπιστοσύνη στον Φερέιρα, έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει την ομάδα ελκυστική".

    Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τις πιθανότητες πρόκρισης,είπε: 
    "Θεωρώ ότι ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός μπορεί να καταλάβει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλό του παρότι έχει να ανταγωνιστεί Λάτσιο και Τότεναμ".

    Για τον Ορέστη Καρνέζη,είπε: 
    "Ξεπέρασε το αρχικό σοκ με εκείνο το λάθος που έκανε στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ, δούλεψε πολύ, βελτιώθηκε και καθιερώθηκε. Στο τέλος της σεζόν θα μπορώ να πω αν και που υστερεί".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad