Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΕΙ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΝ...

    Τις τελευταίες ώρες στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ασχολούνται με την έδρα που θα επιλεχθεί για τον αγώνα με τον Ατρόμητο...

    Μετά και το "ΟΚ" από την διοίκηση του γηπέδου στην Τρίπολη, οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ έχουν δυο επιλογές, η μια να γίνει ο αγώνας στο γήπεδο του Αστέρα και η άλλη να γίνει στο Παμπελοποννησιακο στάδιο της Πάτρας.

    Φαβορί αυτή τη στιγμή ει ναι, η ομάδα να δώσει τον αγώνα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, γιατί πρόκειται για μια πόλη με έντονο το Παναθηναϊκό στοιχειό, το στάδιο είναι χωρητικότητας άνω των 20.000 και επίσης μπορεί να γίνει και μια πολύ καλή διαφήμιση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας ώστε να γίνουν εγγραφές. Όσον αφορά το γήπεδο του Αστέρα μπορεί να είναι σχετικά κοντά, αλλά το γήπεδο είναι αρκετά μικρο για τον κόσμο της ομάδας.

    Για να επικρατήσει όμως η επιλογή του Παμπελοποννησιακού σταδίου, υπάρχουν κάποια αν... πρώτα απ΄ολα θα πρέπει να γίνει έλεγχος και του αγωνιστικού χώρου αν είναι σε καλή κατάσταση, στη συνέχεια θα πρέπει να δώσει(αρκετά πιθανό) ο Δήμος της Πάτρας την άδεια ώστε να γίνει ο αγώνας και τρίτoν αν ο κόσμος θα καταφέρει να γεμίσει έστω κατά 70% τις εξέδρες του σταδίου ή θα είναι πάλι ένα αχανές στάδιο με κάποιες χιλιάδες κοσμού, που θα θυμίζει το ΟΑΚΑ καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι μακριά από τις εξέδρες επειδή έχει το στίβο, αυτά σκέφτονται στη διοίκηση και τα επόμενα 24ωρα θα αποφασίσουν που τελικά θα γίνει ο αγώνας με τον Ατρόμητο. 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad