Header Ads

  • Breaking Green News

    ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

    Απογοητευτικός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι για τον όμιλο του, δεν πάλεψε και έχασε 3-0 από την Μαριμπορ με κάτω τα χέρια...

    Καθόλου σοβαρά δεν είδαν οι πράσινοι τον αγώνα, όταν δεν βλέπεις σοβαρά τον αντίπαλο σε τιμωρεί και όταν εσύ ο ίδιος δεν είσαι όπως παλιά, οφείλεις να δείξεις σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, ώστε να μην έρθει αυτή η πολύ κακή ήττα.              

    Περιθώρια δεν υπάρχουν, όλοι έχουν ευθύνη για την εικόνα που απουσιάζει η ομάδα τον τελευταίο μήνα. Κάτι γίνεται λάθος και πρέπει να διορθωθεί πριν είναι αργά, ας αφήσουν τα λόγια όλοι και ας δουλέψουν παρουσιάζοντας έργα στο χορτάρι.

    Αντίθετα ο κόσμος που βρέθηκε στο Μαριμπορ και ήταν πάνω από 500 άτομα, έδωσαν και την ψυχή τους τραγουδώντας για την ομάδα μέχρι το τέλος, αλλά οι παίχτες ούτε αυτή τη φορά τους έκαναν να χαμογελάσουν.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν μουδιασμένα και πολύ νωχελικά. Καθόλου συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, αυτό φάνηκε πιο πολύ στο 25' λεπτό όταν οι γηπεδούχοι άλλαζαν ανενόχλητα την μπάλα λίγο έξω από την πράσινη περιοχή, βγάζουν κάθετη μπαλιά και ενώ η πράσινη άμυνα ταν εκτός τόπου και χρόνου, οι αντίπαλοι βγήκαν τετ α τετ και κάνουν το 1-0. Από εκεί και μετά δεν υπήρχε σοβαρή προσπάθεια, οι Σισοκο και Κουίνσι  δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, λιγοστές φάσεις έγιναν, σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο, το ίδιο νωχελική η ομάδα επιθετικά και αμυντικά, τα άσχημα μαντάτα δεν άργησαν να έρθουν πάλι από την κακή άμυνα και τον Βυντρα να μην μπορεί, στο 62' λεπτό οι γηπεδούχοι κάνουν το 2-0. Η συνέχεια αποκαρδιωτική, δεν υπήρχε ίχνος αντίδραση, το είχε παρατήσει η ομάδα το παιχνίδια μετά το πρώτο γκολ, στο 87' λεπτό ήρθε και το τελειωτικού χτυπητά, ο Σισοκο κάνει πέναλτι, εκτελείται και γίνεται το 3-0, στο 93' λεπτό κόκκινη ο Σπυρόπουλος, τελικό σκορ 3-0! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad