Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

    Όσο οι εκλογές της ΕΠΟ πλησιάζουν, όλο και περισσότερο θα βγαίνουν τα "μαχαίρια" μεταξύ των δυο κόκκινων υποψηφίων για την καρέκλα...

    Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου που ανήκει στο στρατόπεδο του Γκαγκάτση, επιτέθηκε δημόσια κατά του άλλου υποψηφίου, Γιώργου Σαρρη, όπου τον στηρίζει ο παχύδερμος εξυγιαντής πρόεδρος των Γαύρων.

    Ο κ.Χατσηαποστόλου ήταν(είναι) το δεξι χέρι του Γκαγκατση επί εποχής παράγκας Κόκκαλη, τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να έρθει κοντά στο ήθος(όπως το εννοούσε κάποιος άλλος) και να λέει τα πράγματα όπως είναι ή εν μέρη όπως είναι με βαση το συμφέρον για διάφορες αλητείες που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο συνεργάτης του Γκαγκατση δήλωσε σε ραδιόφωνο κάτι που ξέρει ο περισσότερος φίλαθλος κόσμος, ότι δηλαδή ο Γιωργος Σαρρής ήταν ο ιδρυτής της ΠΕΦΟ Χίου, το ήξεραν και οι πέτρες, απλούστατα ο Χατζηαποστόλου το είπε δημόσια για να πλήξει τον αντίπαλο του.

    Βέβαια αυτή η δήλωση ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση για τον Σαρρή αλλά και για τον ίδιο τον παχύδερμο που τον στηρίζει με χίλια για πρόεδρο της ΕΠΟ, ενώ τον πρώην δικηγόρος της ΠΑΕ Γαύρος, Γκαγκατση, δεν τον στηρίζει προς τα έξω τουλάχιστον, μάλιστα η αιτία που τον έδιωξε από το νομικό επιτελείο της ομάδας των κλεφτών, ήταν γιατί τα είχε κάνει μαντάρα στην υπόθεση Γκαλετι με τις αποζημιώσεις κάποιων εκατομμυρίων που ζήταγε ο παίχτης και τελικά τα πήρε, εκεί οι σχέσεις τους χάλασαν και πήραν άλλο δρόμο, όχι όμως και τόσο μακρινό.

    Όπως και να έχει πάντως, είτε ανεκυρήχθει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκαγκάτσης είτε ο Σαρρής, ο Παναθηναϊκός πάλι δεν γλιτώνει από τις διαιτησίες των κορακιών. Μπορεί τώρα να τα έχουν "σπάσει" Γκαγκατσης και ο παχύδερμος, θα τους ενώσει όμως το παλιό πέτσινο παρελθόν για την ομάδα τους...!

    Για να μην έχετε και πολύ αγωνία, νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ θα είναι ο Γκαγκάτσης, γιατί αυτή τη στιγμή έχει την στήριξη του 70% από το σύνολο των ποδοσφαιρικών ενώσεων σε όλη τη χώρα, όπως καταλαβαίνετε το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να πηγαίνει προς τη σαπίλα και τις σφαγές...!!!

    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad