Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΥΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗ, ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥΣ "ΞΕΧΝΑΝΕ", ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΟΧΙ!

    Τα σκάνδαλα δεν άργησαν καθόλου φέτος και ακόμα είναι η αρχή, ένα ακόμα ολοκληρώθηκε με την αυστηρότατη ποινή στον Κώστα Κατσουρανη...

    Ήταν κάτι που περιμέναμε όλοι, η αντιπαναθηναικη διάθεση και η μεροληψία της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγδας, προς τον Παναθηναϊκό υπάρχει από πέρσι.

    Μόνο τον παναθηναϊκό και παίχτες του θυμούνται για να εφαρμόσουν το γραμμα του νόμου, όταν όμως οι παίχτες του Γαύρου και οι παράγοντες του κάνουν πολύ χειρότερα, τότε δεν κινείται φύλλο πουθενά. Για παράδειγμα κάποιες από τις πολλές περιπτώσεις... πέρσι ο Μελμπερκ και ο Τοροσίδης στον αγώνα με την Ξάνθη, στον ίδιο αγώνα και οι Μανιάτης, Σάββας Θεοδωρίδης, Τάσος Μητρόπουλος, έβριζαν ασταμάτητα τον διαιτητή και αντι να πάνε σπίτι τους, έστειλαν σπίτι του τον διαιτητή Κωνσταντινέα που σφύριξε 50-50, ήταν λίγες από τις περσινές ομορφιές των Γαύρων, φέτος τα ίδια έγιναν και με τους Κοντρερας και Μοντεστο, οι κάρτες τους ξαφνικά εξαφανίστηκαν και ποτέ δεν τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική όπως λέει και ο ΚΑΠ της ΦΙΦΑ/ΕΠΟ.

    Αυτοί στην πειθαρχική επιτροπή της Λίγδας, δεν έχουν γνώση τι γίνεται στα γήπεδα του εξωτερικού, σίγουρα ο Σιδηρόπουλο που ήταν διαιτητής ξέρει, τώρα δεν μπορούσαν όμως να κάνουν τα στραβά μάτια, όπως θα γινόταν σε άλλη περίπτωση με παίχτη του Γαύρου.
    Ειναι μέσα στην ένταση του παιχνιδιού και πολλές φορές ο παίχτης όταν βλέπει οτι αδικείται μπορεί να αθυροστομίσει κατά του διαιτητή, αλλά αυτό το καταλαβαίνουν όλοι, εδώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα αφορμές ψάχνουν για να τιμωρήσουν μόνο παίχτες του Παναθηναϊκού, όπως τον Κώστα Κατσουρανη, που του επιβλήθηκε η αυστηρότατη ποινή 6 αγωνιστικών.

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει άφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και εκεί ελπίζεις να μειωθεί τουλάχιστον στις 3 αγωνιστικές, αν και φαίνεται λογάκι χλωμό, καθώς και εκεί οι Γαύροι επηρεάζουν καταστάσεις και υπαλλήλους...! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad