Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗ;(!) (VIDEO)

    Δεν είναι μόνο η Παναθηναϊκή Συμμαχία και ο Παναθηναϊκός που ενοχλεί το σύστημα και αυτούς που το συντηρούν...

    Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο επόμενος στόχος, τώρα έχουν όλα τα μέσα και τις άκρες να τιμωρούν όπoτε θέλουν, από τη στιγμή που οι... άλλοι έχουν δικό τους άνθρωπο στην προεδρία της Λίγκας.

    Η πειθαρχική επιτροπή της Σουπερ Λιγκας, κάλεσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία, με αφορμή την συμπεριφορά των πράσινων οπαδών στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, αυτό είναι και το περίεργο, η συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν άριστη και δεν έκανε τίποτα το αρνητικό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

    Υπάρχει μια εξήγηση... απ΄οτι φαίνεται το σύνθημα που ακούστηκε μετά το γκολ του Βελάσκες ενόχλησε κάποιον... που μίλαγε για ήθος πριν ένα χρόνο, τον ενοχλούσε και τον ενοχλεί, φέτος όμως μπορεί να κάνει οτι θέλει για να περνάει τα μηνύματα του στην Σουπερ Λιγκα, εξ ου και η κλήση για απολογία προς την πράσινη ΠΑΕ. 

    Στην απολογία που θα έχουν οι πράσινοι, δεν θα τιμωρηθούν με τιμωρία της έδρας τους, αλλά με επίπληξη ή χρηματικό πρόστιμο, εδώ είναι το σχέδιο τους, δηλαδή ο Παναθηναϊκός θα είναι υπότροπος και στην επόμενη κλήση απ την πειθαρχική επιτροπή θα τιμωρηθεί η έδρα με μια ή δυο αγωνιστικές.

    Το σύνθημα όμως δεν θα σταματήσει ποτέ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όσο οι άλλοι κάνουν το παιχνίδι τους στο σκοτάδι...


     
    Editorial: "Το παιδί της Παιανίας"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad