Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

    Το αφεντικό τους και παλιός οδηγός ράλι μπορεί να έφυγε, αλλά οι αυλικοί του συνεχίζουν να κάνουν ζημία στον Παναθηναϊκό...

    Κάποιοι που δύσκολα τους λες Παναθηναϊκούς και ας έχουν πράσινο κάλυμμα, όπως ο εκδότης "πράσινης" εφημερίδας που πουλάει όσο ένα χωριό 300-400 κατοίκων, είναι ο γνωστός αυλικός Κώστας Γκότζος ή αλλιώς με τα παρατσούκλια του Τουλούμπας και Γκοτζίλας, αυτός και τα αλλά μέλη της αυλής που συντηρεί στην εφημερίδα του, καθημερινά ασχολούνται και κάνουν ύπουλο πόλεμο στην ομάδα και ας γράφει στο εξώφυλλο πως στηρίζει την Παναθηναϊκή Συμμαχία, στο εσωτερικό της φυλλάδας βάζουν στόχο τον προπονητή της ομάδας, παίχτες που ήρθαν επι πολυμετοχικότητας όπως οι Κατσουρανης, Γιούρκας και Λετο, κυρίως όμως τους έχει κάτσει στο λαιμό ο Νικόλας Πατέρας, ο μεγάλος πρώην πρόεδρος της ομάδας, αυτός πάντα θα πονάει τους αυλικούς. 

    Στο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα με αναγνώστες τους 300-400 υπάλληλους της εταιρίας μοτορ-οιλ του αφεντικού του, μιλάει για υπέρογκα πόσα που αμείβονταν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ επί πολυμετοχικοτητας. Τα ποσά που αναφέρει η φυλλάδα μπορεί είναι έτσι, αλλά για τους υπαλλήλους που αναφερει με μεγάλα ποσά, δεν τους έφερε στην ΠΑΕ ο Νικόλας Πατέρας, αλλά ο Τζίγγερ, όπως οι Γόντικας, Βουτσαράς, Παπαδοσπυριδάκης, Σαμαράς, Αντωνίου κλπ. Ο Νικόλας Πατέρας μόνο έναν δικό του άνθρωπο εμπιστοσύνης έφερε στην ΠΑΕ και αυτός είναι ο Στέφανος Ησαίας, καν εις άλλος, όλοι οι άλλοι είχαν τα μισθολόγια που είχε ορίσει ο Τζιγγερ. 

    Ο Νικόλας Πατέρας μετά τα προσβλητικό δημοσιευμα, έδειξε εξοργισμένος με την λασπολογία που παρουσίασε η συγκεκριμένη φυλλάδα και από το φιλικό του περιβάλλον έβγαινε το εξής:
    "Πλην του Στέφανου Ησαϊα κανέναν άλλον δεν πρότεινε, ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονται στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad