Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ"

    Ευχαριστημένος έμεινε ο Γιάννης Αλαφούζος με την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Τοτεναμ, τονίζοντας πως ο Φερειρα θα χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό...

    Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

    Για την στήριξη του κόσμου,είπε:
    'Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο με εξαίρεση μία μερίδα οπαδών στα VIP που είναι αγενείς και δεν σέβονται την προσπάθεια των παικτών. Παρατηρώ πως όσο πιο ακριβό διαρκείας παίρνουν, τόσο πιο αγενείς είναι. Στο σύνολο, ναι είμαι ευχαριστημένος, ενώ δεν έχουμε πρόβλημα με τους οργανωμένους που στηρίζουν την ομάδα".

    Για την εμφάνιση κόντρα στους "πετεινούς", είπε: 
    "Δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες σήμερα. Η ζωή είναι δύσκολη και ότι πετυχαίνεις δεν έρχεται εύκολα. Δεν περιμένουμε επιτυχίες μόνο από εδώ και πέρα".

    Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος στο θέμα Κατσουράνη,είπε: 
    'Όχι, δεν αισθάνομαι δικαιωμένος. Είμαστε σε συνεννόηση με τον κ. Κατσουράνη για να βγει μία κοινή ανακοίνωση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο".

    Για τα νέα παιδιά και τον Φερέιρα,είπε: 
    Ο κ. Φερέιρα είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος προπονητής. Χτίζουμε μία ηθική ομάδα και στην Ελλάδα αυτό είναι δύσκολο και σπάνιο. Θα αποτελούμε εξαίρεση. Βασικός συντελεστής στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο Φερέιρα. Δεν επιβεβαιώνω ότι έχω πει πως θα φύγουν 2-3 ακόμα. Τα νέα παιδιά είναι εξαιρετικά όλα. Τα νιάτα θα είναι λύση αλλά θέλει χρόνο. Δεν γίνονται θαύματα. Υπάρχουν συσσωρευμένα θέματα στον Παναθηναϊκό αλλά θα χτίσουμε μία μεγάλη ομάδα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad