Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ"

    Όλα είναι θέαμα δουλείας και αφοσίωσης τόνισε ο Ζεσουαλδο Φερειρα, δείχνοντας ευχαριστημένος από την απόδοση των παιχτών του...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τη Τοτεναμ:

    Ο Παναθηναϊκός με το βαθμό μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο κ. Βίλας Μπόας, είπε πως θα χρειαστούν περίπου 10 βαθμοί για την πρόκριση. Μπορείτε να κάνετε μια πρόβλεψη για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα; 
    "Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Ο κ. Βίλας Μπόας έχει μια ομάδα που του επιτρέπει να κάνει προβλέψεις, αν και αυτές είναι γενικές. Έχω δει ομάδες με 10 βαθμούς να προκρίνονται, αλλά και να αποκλείονται. Αυτό που θα πω είναι πως μακάρι να κάνουμε κάθε φορά το ίδιο παιχνίδι και να δείχνουμε το ίδιο πάθος για τη νίκη και θα δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι που θα φτάσουμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση".

    Τι ήταν αυτό που μεταμόρφωσε τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια; 
    'Τι θέλετε να απαντήσω; Αλλάξανε οι παίκτες; Όχι. Άλλαξε ο προπονητής; Όχι. Άλλαξε το γήπεδο; Όχι. Άρα, αυτό που παίζει ρόλο είναι το μυαλό. Αν η ομάδα δεν αποκτήσει την αυτοπεποίθηση και το χρόνο που χρειάζεται, δεν θα πετύχει κάτι. Αυτό δε συμβαίνει μόνο στο Παναθηναϊκό αλλά σε όλες τις ομάδες. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν μαζί, με τα ίδια στοιχεία, με αλληλεξάρτηση και με χημεία. Μερικές φορές, αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν. Επίσης, δεν υπάρχει και η τύχη. Αλλά δε θα μιλήσω για αυτό, ούτε για τη διαιτησία. Σήμερα, οι παίκτες έδειξαν να έχουμε μεγαλύτερη αλληλεγγύη. Έδειξαν όλα αυτά που κάνουμε κάθε μέρα στη σκληρή μας προπόνηση, τη δουλειά που κάνουμε, και το τι μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο".

    Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για την καλή απόδοση του Σεϊταρίδη; 
    "Ο Σεϊταρίδης παίζει στον Παναθηναϊκό; (με διαθεση χιουμορ και ειρονιας). Γιατί ο κ. Σεϊταρίδης δεν έπαιζε για χρόνια; Εγώ δεν έχω απάντηση. Ενδεχομένως εσείς που είστε εδώ για πολλά χρόνια να ξέρετε την απάντηση. Δεν έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, γιατί ξέρω πως έχει μεγάλες δυνατότητες να κάνει ακόμα καλύτερα παιχνίδια. Το μέλλον του και η ζωή του είναι στα χέρια του. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έπαιξε με μια διαφορετική άμυνα. Για άλλη μια φορά «βγάζω το καπέλο» στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο Αντρέ  Πίντο αν και 23 χρονών πήγε πολύ καλά απέναντι σε μια τέτοια ομάδα , ενώ ο Βύντρα είχε δυσκολίες στα αριστερά με τον Λένον. Ο Σεϊταρίδης, είχε να αντιμετωπίσει τον Μπέιλ, είχε δυσκολία να τον ακολουθήσει. Όμως όλα είναι θέμα συνήθειας. Αν ο Παναθηναϊκός μπορούσε να παίζει δεκαπέντε παιχνίδια τέτοιας έντασης σε διάστημα δυο μηνών, θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

    Η ομάδα με την οποία παίξαμε, είναι ομάδα που παίζει συχνά με ένταση. Σήμερα ήρθε εδώ να παίξει με εμάς, θα ταξιδέψει, την Κυριακή θα έχει άλλο αγώνα. Οι παίκτες της είναι προετοιμασμένοι και συνηθισμένοι να παίζουνε με μεγάλη ένταση σε συχνά διαστήματα. Έχουν τη βιολογική κατάσταση και προετοιμασία να αντιμετωπίζουν αυτές τις συνθήκες.
    Τίποτα δεν γίνεται χωρίς προετοιμασία και σκληρή δουλειά. Θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Μια φορά γίνονται, δυο το πολύ. Δεν είναι ωραίο να λέμε άσχημα πράγματα και να μιλάμε με άσχημα λόγια. Όμως πρέπει να λέμε την πραγματικότητα. Πρέπει να υπενθυμίσω πως σε σχέση με πέρσι έχουν αλλάξει τουλάχιστον επτά παίκτες.

    Μια ομάδα δεν χτίζεται από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλει χρόνο να χτιστεί και να δημιουργηθεί. Προσπαθούμε να το κάνουμε μέσα από μεγάλα προβλήματα και αντιξοότητες που είχαμε και έχουμε μπροστά μας. Όσο για τον Σεϊταρίδη, είπα πως τα πάντα είναι στα χέρια του. Οι μεγάλοι παίκτες, δεν χρειάζονται τους προπονητές. Πρέπει να πάρουν την ευκαιρία μόνοι τους. Υπάρχουν άλλοι που απλά βλέπουν το ποδόσφαιρο να περνά από δίπλα τους".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad