Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο ΒΙΛΑΣ ΜΠΟΑΣ

    Ο προπονητής της Τοτεναμ, Βιλας Μποας, μίλησε για την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πως οι πράσινοι μπορούν να κρίνουν ποιες ομάδες θα προκριθούν... 

    Χαρακτηριστικά όσα είπε στη συνέντευξη τυπου:

    Είστε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας σας λόγω του αποτελέσματος;
    'Όλη στην ομάδα είναι λίγο απογοητευμένοι. Επειδή στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά αλλά όχι και στο δεύτερο μέρος. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα ένα δεύτερο γκολ για να καθαρίσουμε το ματς αλλά αυτό δεν ήρθε. Δυστυχώς για εμάς το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλό αλλά όχι και το δεύτερο.

    Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος με την παρουσία του Σισοκό απέκτησε περισσότερη ποιότητα. Έπαιξε πιο δυνατά όπως είχα πει και μπόρεσε να ισοφαρίσει. Προφανώς θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αυτό δεν έγινε. Ένας πόντος είναι ένας πόντος και μάλιστα εκτός έδρας και συνεχίζουμε".

    Θεωρείτε ότι επαναπαύθηκε η Τότεναμ μετά το πρώτο γκολ; 
    "Όχι δεν θα το έλεγα αυτό. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλές λάθος πάσες με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κερδίσει την κατοχή. Επίσης μας πίεσε αρκετά και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ειδικά στο τελευταίο 15 ο Παναθηναϊκός δεν μας άφησε να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Ναι μεν ο αντίπαλος μας δεν δημιούργησε πολλές φάσεις αλλά είχε την κατοχή και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας".

    Κάνατε κάποιες αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας σε σχέση με το ματς του Όλντ Τράφορντ αλλά οι παίκτες σας δεν έδειξαν την ίδια διάθεση; 
    "Τα δυο παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά. Στο Όλντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ πίεζε αρκετά και εμείς είχαμε τους χώρους να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Σε αντίθεση με σήμερα που ο Παναθηναϊκός έκλεισε τους χώρους. Πλέον είναι ένας ανοιχτός όμιλος έχουμε αρκετά παιχνίδια. Θα δούμε τι θα γίνει".

    Μπορείτε να κάνετε πρόβλεψη για το ποιες ομάδες θα περάσουν; 
    "Όχι, έρχονται τα επόμενα παιχνίδια. Μετά το τέταρτο ματς θα μπορούμε πιθανώς να κάνουμε πρόβλεψη. Πιστεύω ότι μετά τα δυο ματς του Παναθηναϊκού με την Λάτσιο και εμάς με την Μάριμπορ θα ξέρουμε. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και πάρει κάτι από την Λάτσιο τότε θα ανέβει σίγουρα, θα ρίξει την Λάτσιο, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν στο γκρουπ. Μια πρόχειρη εκτίμηση είναι ότι θα χρειαστούν 10 με 11 βαθμούς".

    Πέρσι η Τότεναμ ουσιαστικά υποτίμησε τον θεσμό και έπαιζε με πολλούς αναπληρωματικούς. Με αποτέλεσμα να χάσει την πρόκριση από μια Ελληνική ομάδα. Φέτος σαν ένα από τα πιο βαριά ονόματα της διοργάνωσης ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας; 
     "Όπως φάνηκε και σήμερα δεν υποτιμούμε τον θεσμό. Στο παρελθόν έχουμε πάρει ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και θα θέλαμε να το επαναλάβουμε. Δεν ξεχωρίζουμε τις διοργανώσεις και θα θέλαμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad