Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ...;

    Άσχημο τρόπο διάλεξαν οι πολιτικοί στο θέμα της Λεωφόρου και δεν θα τους βγει σε καλό...

    Ότι και να αποφάσισε το Υπουργείο Περιβάλλοντος περί ψήφισης του προεδρικού διατάγματος για κατεδάφιση της της Λεωφόρου και διπλή ανάπλαση, δεν θα περάσει τίποτα από αυτά! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ήδη σε επαγρύπνηση και και όποιος τολμήσει να παει μπουλντόζες έξω από τη Λεωφόρο θα το μετανιώσει ακόμα και που το σκεφτικέ.

    Καμία Λεωφόρο δεν θα πειραχθεί αν πρώτα δεν γίνει το γήπεδο του ποδοσφαίρου στο Βοτανικό και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ξεκάθαρα πράγματα "κύριοι" με τις γραβάτες.

    Η "Μάνα του Λόχου" έχει ετοιμάσει από καιρό την άμυνα της σε τέτοια εκδοχή και θα κινηθεί κατά πάντων για να δικαιωθούν οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού στο θέμα, ένα θέμα που το είχε χειριστεί εντελώς λάθος(για ακόμα μια φορά) η διοίκηση Τζιγγερ με τις υπογραφές που είχε βάλει και δέσμευαν τον Ερασιτέχνη χωρίς να δώσει την έγκριση του.

    Για να φτάσουμε στο σημείο της κατεδάφισης δεν αρκει μόνο η ψήφιση του προεδρικού διατάγματος που μιλάει για κατεδάφιση, γιατί μετά πρέπει να δώσει και το Συμβούλιο της Επικράτειας το "οκ" και εκεί είναι που ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ μαζί πρέπει να μπλοκάρουν το όποιο ζήτημα υπάρχει σχετικά με τη Λεωφόρο και τη διπλή ανάπλαση.

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Λεωφόρου, εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση κατά της πολίτικης του υπουργείου περιβάλλοντος, η οποία αναφέρει:

    "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί αήθη και μονομερή την απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτου για το θέμα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Θεωρούμε οποιαδήποτε συζήτηση έχει γίνει μέχρι τώρα ως άκυρη και θα περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο τα περιουσιακά μας στοιχεία".

    Editorial: Prasinosmperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad