Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΛΕΥΑΝ!

    Λίγος φάνηκε αυτός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ντέρμπι με τον γαύρο, η ομάδα δεν έβγαζε την φωτιά που έβγαζε άλλες χρονιές με αποτέλεσμα να χάσει...

    Μόνο οι παλιοί Δημήτρης Διαμαντίδη και Κώστας Τσαρτσαρης πάλευαν όπως έκαναν και τις άλλες χρονιές, οι νέοι παίχτες που ήρθαν μπορεί να προσπάθησαν άλλα δεν βοήθησαν όσοι θα έπρεπε.

    Και στα τέσσερα δεκάλεπτα η ομάδα δεν πέρασε μπροστά στο σκορ, η άμυνα όπως και στα τελευταία παιχνίδια ήταν ασταθής και στην επίθεση δεν υπήρχε συγκέντρωση, αυτό οφείλετε και στην απειρία που είχαν πολλοί από τους παίχτες. Στον πάγκο επίσης υπήρχε ένας Πεδουλακης και όχι ένας Ζοτς. Αυτό που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι είναι νωρίς ακόμα και δεν έχουν δέσει οι παίχτες μεταξύ τους, μετά από κάποιο διάστημα η ομάδα θα παίζει καλύτερα και στα 40 λεπτά.

    Πιο διακριθείς οι... Διαμαντίδης 19, Τσαρτσαρής και Ούκιτς από 10, πάλι απογοητευτικοί ήταν οι Άρμστρονγκ, Κιτσεν, Πανκο και Μπραμος.

    Τα δεκάλεπτα: 14-18, 28-40, 45-54, 60-64. 

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σχορτσανίτης 6, Μπράμος 2, Πάνκο, Ματσιούλις 6 (1), Αρμστρονγκ, Ούκιτς 10, Λάσμε 7, Τσαρτσαρής 10 (2), Διαμαντίδης 19 (3), Κίτσεν, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος.

    ΟΣΦΠ: Χάινς 4, Λο 5 (1), Αντιτς, Σπανούλης 19 (2), Περπέρογλου 12 (2), Ντόρσεϊ 4, Σλούκας, Μαυροειδής, Πρίντεζης 6 (2), Παπανικολάου 9 (1), Μάντζαρης 5 (1).

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad